Eneco

H.G. Boer

Eneco Stadsverwarming met dienstverlening is slecht. Ik wacht al 11 jaar dat de slimme meter wordt aangesloten op het lichtnet. Om zo overzicht dagelijks/maandelijks te krijgen in de App of website.

Marcel Cheuk Alam

Kost bijna 6 uur om afsluiting einddatum in te vullen.

De man

Ik ben al 3 weken bezig om m'n gasaansluiting werkend te krijgen. Iedere medewerker beweerd wat anders. Inmiddels heb 3 contracten afgesloten maar werkt er nog geen.

Ilse

Ik heb geen overzicht doordat de app niet werkt.Vorige leverancier was duidelijker

Marco

Information on website is different with contracts. You can not find any useful information about the heat service.

Ruud Coppejans

Vorige jaar een contract afgesloten bij Eneco voor ca. € 150,00 per maand nu wordt er maandelijks € 333,00 afgeschreven, nieuw advies en ook op vergelijkingssites ca. € 160,00 per maand. e.e.a wordt... Vorige jaar een contract afgesloten bij Eneco voor ca. € 150,00 per maand nu wordt er maandelijks € 333,00 afgeschreven, nieuw advies en ook op vergelijkingssites ca. € 160,00 per maand. e.e.a wordt niet inzichtelijk gemaakt en stinkt naar de misdaad

Bauke Hoogland

Het is jammer dat Eneco er eerst vooral voor zichzelf is, en pas heel veel later komt de klant een keer. Dat is althans onze beleving. Zonder enig verbruik kost de stadsverwarming en warm water al... Het is jammer dat Eneco er eerst vooral voor zichzelf is, en pas heel veel later komt de klant een keer. Dat is althans onze beleving. Zonder enig verbruik kost de stadsverwarming en warm water al ruim 600 euro per jaar. Dan mag je ook iets verwachten. Maar als er verstoringen zijn en je letterlijk wekenlang regelmatig koud doucht: tja, dan is Eneco er even niet. Bij vragen over hoe compensatie werkt wordt aangegeven dat het probleem eerst opgelost moet zijn. Wanneer het probleem opgelost is, geeft Eneco aan dat als een klant recht heeft op compensatie, het na enkele maanden automatisch toegekend wordt. Ja, zo zet je klanten buiten spel. Na een paar maanden ben je het als klant vergeten, totdat gevraagd wordt om een review te schrijven. Dus bij deze, Eneco, de klantenservice mag een stuk beter. En om daar meteen bij te voegen: een Nederlands bedrijf mag best een Nederlandse klantenservice hebben. Alle bedrijven die kosten besparen en de klantenservice overzee parkeren en medewerkers in dienst nemen die gebrekkig Nederlands spreken en zeker weinig begrip hebben van de eigen dienstverlening - shame on you.

Henk van de Kamp