Bij verhuizing geen nieuw contract aanbieden maar overleg doen
Mars
Redelijk
Leon Krijgsman
Nieuw contract ging eerder in dan afgesproken waardoor het oude contract te vroeg stopgezet werd (ook bij Eneco) met als gevolg een boete van 200 euro. Gascontract werd geannuleerd. Was niet de...Nieuw contract ging eerder in dan afgesproken waardoor het oude contract te vroeg stopgezet werd (ook bij Eneco) met als gevolg een boete van 200 euro. Gascontract werd geannuleerd. Was niet de bedoeling. Deze moest weer opnieuw worden afgesloten. Uiteindelijk hebben we een paar weken meer betaald voor energie (ons oude vaste contract had nog hele lage tarieven). Support van klantenservice is wel goed. Ze zijn er mee bezig. Het kan echter niet hersteld worden omdat de twee contracten (zelfde adres) op een andere naam staan.
Viacheslav
Niet-transparante samenwerking met de klant, niet in staat om details over meters, etc. te verduidelijken via e-mail, alleen per telefoon. Adviseurs spreken geen Engels. Met andere woorden, het...Niet-transparante samenwerking met de klant, niet in staat om details over meters, etc. te verduidelijken via e-mail, alleen per telefoon. Adviseurs spreken geen Engels. Met andere woorden, het bedrijf sluit de expatgemeenschap bewust uit van zijn doelgroep.
Ferry
Slecht, de inschatting van termijn tarief was 122€. Na aanmelding bleek dit €476 te zijn. Zelf kon ik dit bedrag lager maken naar €375. Dit betreft een huishouden van één (1) persoon… voor datum van...Slecht, de inschatting van termijn tarief was 122€. Na aanmelding bleek dit €476 te zijn. Zelf kon ik dit bedrag lager maken naar €375. Dit betreft een huishouden van één (1) persoon… voor datum van afschrijving (03/01) contact met klantenservice gehad (29/12). Hier kon iemand mijn bedrag verlagen naar €175 per maand. Uiteindelijk alsnog €375 afgeschreven. Na wederom te bellen met de klantenservice, mijn vraag gesteld, in de wacht gezet, en een kwartier later werd er opgehangen zonder antwoord… via chat service is mij verteld dat ik mooi kan fluiten naar die €200 die er te veel is afgeschreven :) thanks!
Z
Wordt soms gewoon helemaal niet meer gereageerd
Van den Hoorn
Persoonlijke klantenservice oké
Agnes.
Ben pas klant!! Dus verloop nog nieuw bij Eneco....jammer!!!!! van de hoge opzeg boete bij Mega!!en dubbele afrekening!!bij 2 leveranciers!!