Eneco

FRANK

Alles zou makkelijker moeten alles opzeggen oude adres en alles nieuw nieuwe adres al ruim 40 jaar klant maar regels zijn stroef

Marty Picauly

Prive ruim 40 jaar klant en zakelijk 10 jaar. Vroeg nieuwe zakelijke aansluiting voor extra pand en werd afgewezen of ik moest een paar duizend euro borg betalen. Schandalig als je al die jaren... Prive ruim 40 jaar klant en zakelijk 10 jaar. Vroeg nieuwe zakelijke aansluiting voor extra pand en werd afgewezen of ik moest een paar duizend euro borg betalen. Schandalig als je al die jaren netjes je rekeningen betaald. Bij Essent was alles kosteloos en ik werd binnen 2 minuten aangesloten.

HHHM Wassen

Even afwachten

Theo Boers Zoetermeer

De ervaring leerde ons dat de ene servicemedewerkster niet achter de informatie kon komen die wij nodig hadden, terwijl een andere dat wel kon

Corrie Uljee

Medewerkster van Eneco heeft mij onjuiste informatie gegeven over de levering van gas en het verbruik

Klaas Goor

Ik ben al sinds 1969 verbonden aan Eneco en zijn rechtsvoorgangers en heb mij daar altijd prettig bij gevoeld. Tot voor kort altijd met een variabel contract, doch sinds enkele maanden met een vast... Ik ben al sinds 1969 verbonden aan Eneco en zijn rechtsvoorgangers en heb mij daar altijd prettig bij gevoeld. Tot voor kort altijd met een variabel contract, doch sinds enkele maanden met een vast contract voor 3 jaar vanwege het onevenwichtige verloop van de wereldmarkt voor energie. Ik vind Eneco een aanrader.

Hans Koedam

Ik vind dat Eneco duidelijk iedere maand een rapport stuurt met het verbruik in de afgelopen maand.

klant in Harderwijk

Tevreden

E.Schrijver Zoutkamer Elst

Heb in april een vast contract afgesloten. Het isnog steeds niet in gegaan. Veel telefooncontact, er wordt van alles toegezegd, maar je krijgt geen bevestiging. Klacht ingediend kon ook telefonisch,... Heb in april een vast contract afgesloten. Het isnog steeds niet in gegaan. Veel telefooncontact, er wordt van alles toegezegd, maar je krijgt geen bevestiging. Klacht ingediend kon ook telefonisch, ook niets meer can vernomen. Hoe krijg je een hele ontevreden klant?

Frans

Nog niet veel ervaring