Woon er nog niet zo lang, de tijd zal het leren, weet niet wat mij te wachten staat
Sandra
Voor nu zit ik goed bij Eneco. Als ik weer een goed contact krijg volgend jaar dan blijf ik bij hun
Ronald
Duidelijk en informatieve berichten
M van Meer
Altijd goed en betrouwbaar advies en ze doen wat ze zeggen .
Charlotte
Handige ap, goede service
Martien
Mezelf nooit verdiept in gas en elektra Je wordt nu wel gedwongen om het betaalbaar te houden
Michael
Verdrievoudiging van kosten bij verhuizen van woning met gas naar aansluiting op stadsverwarming
arie
De klanten service zakelijk is slecht bereikbaar via internet herken de machine de postcode niet en is bij deze de verbinding verbroken
Iris
Helaas is vanaf het begin van contract mijn slimme meter kapot, waardoor ik geen idee heb wat mijn verbruik is, en ik ook mijn maandtarief niet goed kan inschatten en/of veranderen. De...Helaas is vanaf het begin van contract mijn slimme meter kapot, waardoor ik geen idee heb wat mijn verbruik is, en ik ook mijn maandtarief niet goed kan inschatten en/of veranderen. De klantenservice kon me niet verder helpen en zegt dat het probleem vanzelf wordt opgelost binnen 3 (!) maanden. Heel jammer! Als je een keuze hebt, zou ik voor een andere aanbieder kiezen. Ik heb stadsverwarming dus ik kan helaas niet anders.