Al heel lang zijn we klant bij Eneco zowel zakelijk als privé en in al die jaren als er wel eens problemen waren zijn we altijd voortreffelijk geholpen.
Claudia
Eneco is bekend en betrouwbaar!!
Ga niet over naar een andere leverancier
Jolanta
Zeer goede ervaring mee
G. geers
Ik blijf gewoon bij Eneco!!
Josje
Alleen bij Eneco kon ik i.v.m. zonnepanelen een vast contract afsluiten voor 3 jaar. Bovendien kreeg ik hier de hoogste vergoeding voor teruglevering van mijn zonnepanelen ( 0,09 ct )
Peter van der Have
Hebben recentelijke warmtepomp aangesloten, en willen gas afsluiten en meter verwijderen. Jullie hebben duidelijk aangegeven hoe wij dit kunnen regelen
Willem
Alles is goed geregeld
Otto
De afgelopen maanden ernstig bezorgd geweest over de kosten van energie. Voormalige leverancier besloot tussentijds de activiteiten in Nederland te stoppen. Toen overgestapt naar dynamisch contract....De afgelopen maanden ernstig bezorgd geweest over de kosten van energie. Voormalige leverancier besloot tussentijds de activiteiten in Nederland te stoppen. Toen overgestapt naar dynamisch contract. Maar dit was erg ondoorzichtig en gaf geen rust. Eindelijk kwam Eneco met aanbod drie jaar vast: wat een opluchting..