Ze geven juiste advies wat beter bij je huis houden past.
Patrick
Ik werd goed geholpen tijdens het maken van de contract bij Eneco en dat stelt ik zeer op prijs
Marijke
Ben prima geholpen
Student
Medewerkers denken dat ze Eneco zelf zijn en spelen met geld van klanten. Toen ik klant wilde worden was de automatische berekening €150. Dit vond ik al veel voor een studio voor 25m2. Toen later...Medewerkers denken dat ze Eneco zelf zijn en spelen met geld van klanten. Toen ik klant wilde worden was de automatische berekening €150. Dit vond ik al veel voor een studio voor 25m2. Toen later bleek dat het mislukt was om mijn contract af te sluiten via de website en ik het telefonisch opnieuw probeerde, heeft de medewerker het bedrag verhoogd naar €260. Boeven zijn het
Anoek
Eneco verplicht het klant worden en stelt hierbij astronomisch hoge peilbedragen per maand, die nu in de zomermaanden niet overschreden kunnen worden, vanwege geen gebruik van warmte voor de...Eneco verplicht het klant worden en stelt hierbij astronomisch hoge peilbedragen per maand, die nu in de zomermaanden niet overschreden kunnen worden, vanwege geen gebruik van warmte voor de verwarming. Tevens is het moeizaam om Eneco telefonisch te bereiken, als je dan iemand na een dik half uur wachten aan de lijn krijgt, heb je de indruk dat je gegevens die je doorgeef niet secuur worden behandeld of überhaupt niet goed worden verwerkt. Totaal geen contract ontvangen na telefonisch contact met medewerker omtrent afsluiting van het contract, bedragen die aan de telefoon worden genoemd zijn anders dan in het contract. Kortom, het moet vanwege de stadswarmte, maar anders had ik nooit klant willen zijn.
M. Smit
Je hebt 14 dagen bedenk tijd, maar wel handig om er bij te vermelden dat je daar niets aan hebt.. zodra je huidige contract wordt opgezegd door Eneco kun je niet meer terug. Heb een boete van bijna...Je hebt 14 dagen bedenk tijd, maar wel handig om er bij te vermelden dat je daar niets aan hebt.. zodra je huidige contract wordt opgezegd door Eneco kun je niet meer terug. Heb een boete van bijna 2000€ mogen betalen. En kan geen kant op.
Sven
Wachttijd voor bellen was lang, vrouw aan de telefoon was super vriendelijk, geen concurrentie door verplichting stadswarmte. Ik zal altijd het idee hebben dat ik te veel betaal door missende...Wachttijd voor bellen was lang, vrouw aan de telefoon was super vriendelijk, geen concurrentie door verplichting stadswarmte. Ik zal altijd het idee hebben dat ik te veel betaal door missende concurrentie. App werkt super
L. Vermoen.
Niet 100% tevreden
Ramona
Persoonlijk telefonisch contact met een Eneco medewerker. Neemt ruatig alle tijd om vragen te beantwoorden. Heldere en duidelijke website. Zeer goed ervaring.