Ik heb meerdere contracten, door de energie crises zijn ze allemaal los. Nu merk ik op dat er behoorlijke verschillen in de contracten zitten. Gas is maar liefst 24% hoger terwijl de "losse...Ik heb meerdere contracten, door de energie crises zijn ze allemaal los. Nu merk ik op dat er behoorlijke verschillen in de contracten zitten. Gas is maar liefst 24% hoger terwijl de "losse "contractdata maar 1 dag verschillen. Je kan praten als brugman, maar er gebeurt hellemaal niets.
Ria
Klantenservice tot twee keer toe onbekwaam en niet te verstaan. Wachttijd n.a.v. Een e-mail is 20 werkdagen, 1 maand. Belachelijk
Richard RSB
Ik vraag om de teruglevertarieven over 2022. Die zijn een paar keer gewijzigd, en ik wil daar duidelijkheid over. Die krijg ik niet. Na enige weken opgegeven en ik wacht de jaarrekening met...Ik vraag om de teruglevertarieven over 2022. Die zijn een paar keer gewijzigd, en ik wil daar duidelijkheid over. Die krijg ik niet. Na enige weken opgegeven en ik wacht de jaarrekening met argusogen af.
Jeff
2 accounts en die kunnen niet op één telefoon in één app… Tip van Eneco: “een 2e telefoon kopen”…,
Uitstekend
M
Goede ervaring met medewerkers
d gevers
Matig
Dimitri
Ik ben tot nu toe goed door de energiecrisis gekomen.