Eneco

Fee

Vlot geholpen bij telefonisch contact.

Guillaume vG

Ik ben verplicht om stadswarmte af te nemen, Bij een vergelijkbare ingebruikname van meer dan 250 eenheden gaat niet alles gemakkelijk, maar om dan een deel pas op een latere datum de meter te laten... Ik ben verplicht om stadswarmte af te nemen, Bij een vergelijkbare ingebruikname van meer dan 250 eenheden gaat niet alles gemakkelijk, maar om dan een deel pas op een latere datum de meter te laten ingaan is walgelijk

Lisa

Prima concurrend en makkelijk afsluiten van het contract.

Wouter

Goede service. Ga zo door.

Wendy

Contact met medewerkers correct, makkelijk maand bedrag aanpassen en alles loop perfect

Jef

Goede service en een mooie overzichts app

Jan

Omdat vergelijken moeilijk is, weet je bijna niet wat je afsluit of dat je van Mij moet veranderen. Mijn driejarig contract loopt af. Voor een contract moet ik maar afwachten wat het wordt.
Toch maar de markt verkennen!

Frits

Na jaren klant geweest te zijn heb ik opgezegd ten eerste omdat Eneco besloot om de terugleververgoeding met maar liefst 75 c per kw te verlagen en ten tweede dat ik niet op de hoogte ben gebracht... Na jaren klant geweest te zijn heb ik opgezegd ten eerste omdat Eneco besloot om de terugleververgoeding met maar liefst 75 c per kw te verlagen en ten tweede dat ik niet op de hoogte ben gebracht van nieuwe vaste contract mogelijkheden

Fam. HAESEN

Klantvriendelijkheid, balans prijs/kwaliteit richting trouwe bestaande klanten is absoluut een punt van aandacht. Biedt trouwe klanten voordelen ipv alleen nieuwe klanten lokken