Een energiemaatschappij die glashelder is. Duidelijke informatie. Fijn om bij aangesloten te zijn
TvE
Ik neem al jaren mijn energie af van Eneco, hier heb ik geen klachten over. Echter de bereikbaarheid van Eneco is zowel telefonisch als per mail matig. En als je dan ieman daan de lijn hebt zijn ze...Ik neem al jaren mijn energie af van Eneco, hier heb ik geen klachten over. Echter de bereikbaarheid van Eneco is zowel telefonisch als per mail matig. En als je dan ieman daan de lijn hebt zijn ze totaal niet geïnteresseerd. Ik moest na 3 jaar mijn contract verlengen en kom erachter dat ik meer per KwH moet betalen dan een nieuwe klant. Loyaliteit wordt niet beloond en op vragen krijg ik geen of een zeer onbevredigend antwoord. Het komt op mij over dat Eneco het niet belangrijk vindt om mij als klant te behouden en ze wijzen me liever op de uitgang.
Matthew Kila
Niet goed
Mohammed AL IBRAHIM
Bedankt voor alles
w lanser
Ik vond het dat er niet naar ons geluisterd werd
Kornelisse
Alleen via een robot of vragenlijst krijg je informatie, wat voor oudere mensen lastig is
Timjani
No one answer my question
V batman
Zeer waardeloze medewerker die niet meedenkt met de klant