Ben in mijn nieuwbouwappartement klant geworden bij Eneco. Noodgedwongen met variabel contract. Bij aanmelding netjes te woord gestaan door klantenservice. Goed inzicht in verbruik en kosten via de...Ben in mijn nieuwbouwappartement klant geworden bij Eneco. Noodgedwongen met variabel contract. Bij aanmelding netjes te woord gestaan door klantenservice. Goed inzicht in verbruik en kosten via de app. Iedere drie maanden update van de tarieven, natuurlijk jammer als ze omhoog gaan maar dat was deze winter bij iedere leverancier. Inmiddels maar 4 cent boven het energieplafond. Dat is voor mij te overzien.
pjz bruins slot
Joke
Wel fijn om deze enquête in te vullen daar ik toch niet fijn vond dat het termijn bedrag lager werd gezet. Heb deze zelf weer verhoogd omdat het moeilijk in te schatten in wat ik de andere...Wel fijn om deze enquête in te vullen daar ik toch niet fijn vond dat het termijn bedrag lager werd gezet. Heb deze zelf weer verhoogd omdat het moeilijk in te schatten in wat ik de andere 7maanden nog gaat verbruiken
Henk Gillot
J.van Zuidam
Zeer goed
Frans
Eneco is echt niet de duurste maar zeker niet de goedkoopste. En als je on line vragen stelt krijg je beslist geen antwoordt.
HHO
Ik heb Eneco verlaten omdat ze bizar hoge tarieven hanteren