Eneco

Kornelisse

Alleen via een robot of vragenlijst krijg je informatie, wat voor oudere mensen lastig is

Timjani

No one answer my question

V batman

Zeer waardeloze medewerker die niet meedenkt met de klant

Han tabbers

Weinig van gemerkt

harm

Heb ik nog niet ben nieuwe klant

Dirk van Vliet

Het afgesproken termijnbedrag is zonder overleg gewijzigd en de app werkte niet

gert van der ham

Slechte ervaring met het aanmelden van een nieuw afleveradres

Arie de Bruin

Ik had voor 3 locaties een contract afgesloten tegen een prijs die ik ook via de mail heb ontvangen. Achteraf blijkt dus dat de prijzen toch een stuk hoger worden berekend. Verschillende mailtjes... Ik had voor 3 locaties een contract afgesloten tegen een prijs die ik ook via de mail heb ontvangen. Achteraf blijkt dus dat de prijzen toch een stuk hoger worden berekend. Verschillende mailtjes naar de accountmanager gestuurd hierover, maar dan krijg je geen bericht terug. Als ze willen afsluiten bellen ze wel 3x per week, maar als er iets niet klopt dan zijn ze er niet!!!

Beijerke

Er werd beloofd de overstap van oude leverancier netjes te regelen dus boete en dergelijke is niet gedaan daardoor heb ik schuld

Mds dakwerken

Vuile dieven zijn het van een verbruik van 600klw u op factuur wordt dat dan 2300 klw u en afrekening van 13 euro wordt 560 euro en dan moet ik het dan nog oplossen maar mag geen factuur sturen voor... Vuile dieven zijn het van een verbruik van 600klw u op factuur wordt dat dan 2300 klw u en afrekening van 13 euro wordt 560 euro en dan moet ik het dan nog oplossen maar mag geen factuur sturen voor mijn werk en over de rest nog maar gezwegen