Eneco

Joyce

Alles snel geregeld

Lianne

Er is geen betere manier om voor een ​​dienstverlening te beslissen dan door suggesties van anderen op basis van eigen ervaring. Voordat ik de dienst van Eneco aanschafte, heb ik verschillende... Er is geen betere manier om voor een ​​dienstverlening te beslissen dan door suggesties van anderen op basis van eigen ervaring. Voordat ik de dienst van Eneco aanschafte, heb ik verschillende mensen gevraagd welk energie bedrijf ze me voorstelden te gebruiken en 9 van de 10 antwoordden waren "Eneco". Tot nu toe ben ik tevreden dat ik daarna heb geluisterd.

P van Zantvoort Weert

Ondanks dat ze bij de duurste energie leveranciers horen blijf ik bij Eneco vanwege hun goede dienstverlening en betrouwbaarheid

Hans van der Wiel

Ik heb een vast contract voor een lage prijs, dat nog een jaar doorloopt. Ik ben blij, dat ik bij een stabiele leverancier als Eneco ben, die dit contract nakomt en niet failliet gaat zoals sommige... Ik heb een vast contract voor een lage prijs, dat nog een jaar doorloopt. Ik ben blij, dat ik bij een stabiele leverancier als Eneco ben, die dit contract nakomt en niet failliet gaat zoals sommige kleine energieleveranciers. Verder zeer tevreden over maandelijkse berichten van Eneco over mijn gebruik, zodat ik kan zien of het helpt, dat ik probeer te besparen op energie. Klantenservice Eneco helpt telefonisch uitstekend.

Tonny

Goede ervaringen

Piet

Wij zijn heel tevreden met Eneco we worden goed op de hoogte gehouden over alle ontwikkelingen

Rene

Heel soepel om je energiecontract (telefonisch) af te sluiten!

Paul van Leiden

Alles vlot en correct.