Eneco

Virag

There are good options, but communicating in English is only pissible through the phone, which is a nightmare as the phone call starts Dutch, even having to answer Dutch questions to get an... There are good options, but communicating in English is only pissible through the phone, which is a nightmare as the phone call starts Dutch, even having to answer Dutch questions to get an assistant, then wait for a good 30 mins for something to happen.

Jos B.

Eneco is een bedrijf dat staat voor degelijkheid en een goed contact met de klanten. Bovendien is het bedrijf innovatief.

Dido

Goed contact hoewel het moeten bellen voor een flex contract niet handig is, gezien ik fulltime werk. Verder nog nooit problemen gehad met eneco en verwacht deze ook niet in de nabije toekomst.... Goed contact hoewel het moeten bellen voor een flex contract niet handig is, gezien ik fulltime werk. Verder nog nooit problemen gehad met eneco en verwacht deze ook niet in de nabije toekomst. Medewerkers zijn wel altijd behulpzaam.

Jaap V.

Door een domme fout van mijn vorige energieleverancier leek ik te worden afgesloten op de dag dat ik op vakantie zou gaan Door de snelle hulp van Eneco werd een ernstig probleem voorkomen. Tevens... Door een domme fout van mijn vorige energieleverancier leek ik te worden afgesloten op de dag dat ik op vakantie zou gaan Door de snelle hulp van Eneco werd een ernstig probleem voorkomen. Tevens was de klantenservice bereikbaar als enige in Nederland.

Shima talaie

Zeer Slecht

Jaap Guijt

Bij het klant worden is alles perfect uitgelegd

Angela

Wat ik zo fantastisch vind aan Eneco is dat je nog voor het aanmelden of hebben van een sleutel brieven van deurwaarders op je ontoegankelijke mat krijgt. Welkom in je nieuwe huisje, betalen... Wat ik zo fantastisch vind aan Eneco is dat je nog voor het aanmelden of hebben van een sleutel brieven van deurwaarders op je ontoegankelijke mat krijgt. Welkom in je nieuwe huisje, betalen pannenkoek! Echt fantastisch 😍 gelukkig was de mevrouw aan de telefoon wel behulpzaam en aardig en heeft zij dit teniet verklaard anders was ik wel wat minder enthousiast geweest. Nu het hoge termijnbedrag nog zien te overleven! Toppiejoppie

H.Roggenkamp

Tot nu toe zeer tevreden, hoop in de toekomst eigen zonnepanelen te kunnen aanschaffen via eneco in een van hun projecten en dan via een thuis batterij deze elektriciteit te kunnen opslaan en... Tot nu toe zeer tevreden, hoop in de toekomst eigen zonnepanelen te kunnen aanschaffen via eneco in een van hun projecten en dan via een thuis batterij deze elektriciteit te kunnen opslaan en gebruiken om zo van het gas af te kunnen dmv infrarood verwarming etc.

power

Jij wordt niet gekeken naar de klant en mensen als over geld gaat.