Eneco

Marcel

Volgens de Eneco app is er een storing (012) vanaf 19-6 met de slimme meter, maar bij navraag bij Liander is er heel kort een storing geweest op 18-6 en daarna zijn de gegevens meteen weer goed... Volgens de Eneco app is er een storing (012) vanaf 19-6 met de slimme meter, maar bij navraag bij Liander is er heel kort een storing geweest op 18-6 en daarna zijn de gegevens meteen weer goed doorgegeven aan Eneco en doen ze dat nog steeds. Ik zie in mijn app ook de actuele data. De melding over de storing zie ik pas sinds een paar weken, vanaf het moment dat ik heb aangegeven dat ik binnenkort zonnepanelen krijg. Ik denk dat dat de foutmelding heeft getriggerd.

Cemil

Met moeite zakelijke klant geworden. Te lang gewacht aan telefoon, niemand aan de lijn gekregen.

Monique

6 weken na afsluiten contract verlaagd Eneco terugleververgoeding van €0,59 naar €0,09

Ruud

Terugleververgoeding eenzijdig aanpassen is niet de bedoeling!

Evertse

Klantenservicemedewerkers wel goed maar slecht bedrijf wat betreft wijzigen tarieven zonder dit door te geven.

Haarmode Marian

Moet extreem lang wachten voordat er wordt opgenomen. Na het doorverbinden met de juiste persoon/ afdeling werd de verbinding verbroken.

groothandel

Vriendelijk geholpen

Claudia

Onze toon gaf het verbruik niet neer aan. De mevrouw aan de telefoon heeft alles heel goed uitgelegd stap voor stap en hij doet het weer.

Anne-Rose

In deze barre tijden kun je bijna geen goed nieuws verwachten als je Eneco belt over wat je te wachten staat, ook als je een vast contract tot en met juni 2023 hebt. Nu weet ik wél waar ik aan toe... In deze barre tijden kun je bijna geen goed nieuws verwachten als je Eneco belt over wat je te wachten staat, ook als je een vast contract tot en met juni 2023 hebt. Nu weet ik wél waar ik aan toe ben.

Aziz

Tevreden en vriendelijke mensen