Eneco

A.van Rossum

Tot nu prima

Th.C. Willemse

Aardig luisterend persoon , die gelijk begreep toen ik mij aanmeldde als klant en mij duidelijk de stappen uitlegde,

Frank Goudart

Positief.

Meggie Vis

Was Super Snel en Direct Geregeld

diaben

Kortgeleden overgestapt i.v.m. hogere vergoeding voor teruglevering zonne-energie. Overstappen was snel geregeld en via de mail goede communicatie; toesturen contract en vervolgstappen werden... Kortgeleden overgestapt i.v.m. hogere vergoeding voor teruglevering zonne-energie. Overstappen was snel geregeld en via de mail goede communicatie; toesturen contract en vervolgstappen werden gecommuniceerd.

Wittens

Maand te vroeg

J van Gelder

Heb geen ervaring

Nanny

Wij, een stichting, die een buitenzwembad met winkeltje beheren, hebben samen met Eneco in een dag kunnen regelen dat de stroomvoorziening zonder problemen kon doorlopen na plotseling vertrek van... Wij, een stichting, die een buitenzwembad met winkeltje beheren, hebben samen met Eneco in een dag kunnen regelen dat de stroomvoorziening zonder problemen kon doorlopen na plotseling vertrek van huidige eigenaar!

SvG

Duidelijkheid en ben erg blij met de vergoeding voor de teruglevering van mijn zonnepanelen.

Sees

De website geeft een duidelijke kosten overzicht. Waardoor je weet wat de kosten zijn. Waardoor het maandbedrag makkelijk is aan te passen.