Eneco

Van der Spoel

Ik heb 2 weken geleden een serieuze klacht ingediend. Tot op heden nog niets gehoord. Zeer teleurstellend.

Gert van Dompseler

Alles werd goed geregeld en goed uitgelegd

Isabel Pannekoek

Eneco maakt overstappen super simpel, je geeft aan wat je woon- of werksituatie is en je wordt stap voor stap door de aanvraagprocedure heen geleid. Eneco houd je op de hoogte wanneer de overstap... Eneco maakt overstappen super simpel, je geeft aan wat je woon- of werksituatie is en je wordt stap voor stap door de aanvraagprocedure heen geleid. Eneco houd je op de hoogte wanneer de overstap gerealiseerd wordt. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Top.

Ghazi

Alles is goed geregeld

Luis

Zeer goede service|

Raoul

Verhuurder had een fout gemaakt waardoor het gros van de bewoners in dit blok een contract moest afsluiten. Binnen een half uur was ik klant bij Eneco en valt er weer een overbodige last van je... Verhuurder had een fout gemaakt waardoor het gros van de bewoners in dit blok een contract moest afsluiten. Binnen een half uur was ik klant bij Eneco en valt er weer een overbodige last van je schouders.

Goede uitleg,
beleefd en geduldig

Nieuwe positieve klant

Kennismaking en begeleiding
En advies positief

Remco J.

Keurig geholpen!

Linda

Goede service van Eneco en alles was snel en makkelijk geregeld! Enorm tevreden.