Bij betrekking nieuwe woning met zonnepanelen zeer onvolledig geinformeetd
mevrouw Ineke Dekker
De 1e persoon, overigens een heel vriendelijke dame, vertelde mij telefonisch dat het niet lukte en zij probeerde mij door te verbinden met een collega. Helaas niet gelukt en opnieuw gebeld. Na...De 1e persoon, overigens een heel vriendelijke dame, vertelde mij telefonisch dat het niet lukte en zij probeerde mij door te verbinden met een collega. Helaas niet gelukt en opnieuw gebeld. Na opnieuw 33 minuten aan de lijn te hebben gehangen vertelde mij de volgende collega dat het in 1 x alles regelen met de computer niet lukte, maar dat hij om problemen met Stedin te voorkomen het nu apart zou gaan invoeren. Stroom is gelukt, maar de verwarming nog steeds niet.
Thom
Zeer beperkte opties om in contact te treden. Klantenservice medewerkers zijn ongeïnteresseerd, niet daadkrachtig, moeilijk te verstaan en hebben te weinig kennis van zaken. Door fout in het systeem...Zeer beperkte opties om in contact te treden. Klantenservice medewerkers zijn ongeïnteresseerd, niet daadkrachtig, moeilijk te verstaan en hebben te weinig kennis van zaken. Door fout in het systeem van Eneco zelf kwam het contract voor stadswarmte maar zeer moeizaam tot stand. Uiteindelijk geen mail of brief gekregen met het contract voor stadswarmte, maar verschijnt wel plots op de factuur. Beloftes dat het probleem intern zou worden opgepakt en ik teruggebeld zou worden worden simpelweg niet nagekomen. Al met al veel tijd verspild aan iets dat binnen een half uur geregeld had moeten zijn.
Andy
Nog niet zo veel ervaren
Jelle
Telefonisch goed geholpen.
Theo Heikamp
Ik vind dat de tarieven, die momenteel gehanteerd worden, belachelijk hoog.
Frans
De ene afdeling heeft mij aangemeld als klant en de andere stuurt brieven dat ik mij nu dringend moet aanmelden. Beetje jammer!!
Jorn
Eerst was mijn termijn bedrag bepaald en veel te hoog. Maar door een belletje naar de klantenservice werd het inderdaad aangemerkt als te hoog en hebben we het samen bijgesteld
Anton H
De medewerker begreep snel en goed wat ik wilde en heeft dat ook accuraat geregeld. De volgende dag al was ik overgeschakeld.
C Martens
Overdracht ging geruisloos en krijg geregeld publicatie