Eneco

Erwin

Heb ver gezocht maar Eneco is een van de weinige energieleveranciers die 100 procent eigen groene stroom produceren

Egbert

Geen grappen en grollen.... gewoon helder

Klant worden bij Eneco was zo geregeld. Alles zelf ingevuld op de website en later na de app gedownload. Omdat ik een slimme meter heb, kan ik via de app precies inzien wanneer ik wat verbruik, erg... Klant worden bij Eneco was zo geregeld. Alles zelf ingevuld op de website en later na de app gedownload. Omdat ik een slimme meter heb, kan ik via de app precies inzien wanneer ik wat verbruik, erg handig.

Charley

Aanmelden en verloop tot ingangsdatum allemaal goed en duidelijk geregeld.

Tess

Niemand van de klantenservice lijkt goed te zijn opgeleid. Veel discrepanties in antwoorden op dezelfde vragen.Veel standaard antwoorden die niet ingaan op de inhoud van de vraag.
Ook is het...
Ook is het onmogelijk om verkeerde begin meterstanden te laten wijzigen. Vreselijk.

Mo

Geen prettige ervaring. Als vragen hebt krijg je moeilijk contact en mijn ervaring is dat ze je niet eens kunnen helpen

Berend

Aanvraag en aansluiting waren zo geregeld. Afspraken werden keurig nagekomen en de administratieve afhandeling liep gesmeerd en is duidelijk.