Eneco

E

Super super slecht echt geen woorden voor

J. Wever

Overstappen was zo klaar, dan lange tijd geen bericht gehad en ineens komt 2 dagen voor overdracht het voorschot bedrag in de mail die zo afwijkt van ons vorige bedrag zonder enig schrijven.... Overstappen was zo klaar, dan lange tijd geen bericht gehad en ineens komt 2 dagen voor overdracht het voorschot bedrag in de mail die zo afwijkt van ons vorige bedrag zonder enig schrijven. Daarna moet je na dat je een mail stuurt zelf bellen met de klantenservice. Misschien handig dat zei je bellen om het een en ander uit te leggen.

Nathalie

Fijne service van eneco bij onze overstap. Ze nemen de tijd voor je.

P

Aangezien ik in januari 2022 verplicht een nieuw energiecontract moest afsluiten ivm de koop van een huis, is mijn keuze op Eneco gevallen. Dit omdat het toch een van de grotere bedrijven is die... Aangezien ik in januari 2022 verplicht een nieuw energiecontract moest afsluiten ivm de koop van een huis, is mijn keuze op Eneco gevallen. Dit omdat het toch een van de grotere bedrijven is die niet zo snel om zou kunnen vallen en tevens een van de goedkoopste aanbieders van dit moment is.

Priscilla

Wij moesten vanwege verhuizing onverwacht met spoed een contract afsluiten en hebben gebeld met Eneco. Zij hebben ons super geholpen en binnen een dag hadden wij een contract.

Jan Schuitemaker

Er worden spelletjes gespeeld om onder afgesloten contracten uit te komen

M. Roos

Heldere klantvriendelijke behandeling door de Eneco medewerkster.

Bram

Als je je aanmelding wilt annuleren is er een heel handig formulier voor op de website wat na invullen de suggestie geeft dat het goed en wel is ontvangen, echter staat hier de digitale... Als je je aanmelding wilt annuleren is er een heel handig formulier voor op de website wat na invullen de suggestie geeft dat het goed en wel is ontvangen, echter staat hier de digitale papierversnipperaar achter, oppassen dus!

SA

Slechte ervaring, niemand weet iets en je wordt zo opgelicht