Zeer teleurstellend. Zeker van Eneco. Onduidelijke uitleg over termijnbedrag, een veel hogere termijnbedrag moeten betalen nadat herroepingsrecht is vervallen en dan kan niemand dat uitleggen. En...Zeer teleurstellend. Zeker van Eneco. Onduidelijke uitleg over termijnbedrag, een veel hogere termijnbedrag moeten betalen nadat herroepingsrecht is vervallen en dan kan niemand dat uitleggen. En nee niet vanwege hoge prijzen nu want net voor het eerst klant
Tom
Wartme en electriciteit afgesloten voor 1 persoon 63m2 nieuwbouw appartement. Website gaf aan 150,- eu maandbedrag. Na ontvangst contract was dit verhoogd naar 340,-!! Foutje gaf Eneco aan, maar kom...Wartme en electriciteit afgesloten voor 1 persoon 63m2 nieuwbouw appartement. Website gaf aan 150,- eu maandbedrag. Na ontvangst contract was dit verhoogd naar 340,-!! Foutje gaf Eneco aan, maar kom geen oplossing bieden. Nu zelf mijn maanbedrag maar aangepast maar zit wel vast aan het 340eu contract. Zelfs na meerdere gesprekken met klantenservice em casemanagers geen oplossing mogen ontvangen. Pas op!!
Milad
Goeie ervaring
H.Bos
Wij zijn fijn en goed en snel geholpen door de klantenservice van Eneco.
Jan ven
Keurig
Sandra
Goede, duidelijke uitleg op een vriendelijke manier
Ronald V.KOOIJ
Tot dusver geen slechte ervaring ondervonden.
Monique
Vriendelijk en duidelijk
Paul Schoe
Met een telefoontje was ik in staat om de aanmelding bij Eneco te regelen. Alle informatie m.b.t. tarieven werden gegeven en een duidelijke bevestiging volgde per email
Kyra
Overstap ging heel makkelijk, weinig omkijken naar gehad.