Grafieken kloppen niet. Laatst een maandoverzicht ontvangen waarbij uitgegaan werd van verkeerde prijzen.
Wendy
Sinds dit jaar is de dienstverlening omtrent inzicht in mijn energieverbruik opeens gestopt. Er moest een nieuwe meter geplaatst worden, dit is niet gelukt bij mij ivm het slechte internetnetwerk...Sinds dit jaar is de dienstverlening omtrent inzicht in mijn energieverbruik opeens gestopt. Er moest een nieuwe meter geplaatst worden, dit is niet gelukt bij mij ivm het slechte internetnetwerk hier in de wijk. Ik wordt niet op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ben verplicht klant ivm stadsverwarming, heb veel hoge verplichte kosten en kan niet overstappen voor een betere dienstverlening
Roos
Ik heb een contract afgesloten voor een geschat bedrag. Binnen de bedenk tijd steeg de prijs tweemaal. bij contact met de klantenservice, werd ik tijdens de chat gefrustreerd. 5 minuten wachten per...Ik heb een contract afgesloten voor een geschat bedrag. Binnen de bedenk tijd steeg de prijs tweemaal. bij contact met de klantenservice, werd ik tijdens de chat gefrustreerd. 5 minuten wachten per antwoord en zij begreep totaal niet waar het over ging. Bellen ging beter. Uiteindelijk bij de mail van het bevestigen van contract, na bedenktijd was de prijs WEER omhoog!! ik moet nu bijna de helft per maand van het oorspronkelijke bedrag bij betalen. klantenservice weer contact, waarom dit nu weer verhoogd is (zeker omdat ik nu niet meer terug kan). Zij ging het uitzoeken en zou mij terugbellen. Nooit meer wat gehoord.
Bram
Geweldig
SD87
Klant worden bij Eneco ging snel, vlot en makkelijk. Via Independer ben ik terecht gekomen bij Eneco en het ging sneller dan dat ik dacht. Zeker een aanrader!
Charlotte
S.Bagci
Goede ervaring
Sj.Bergsma
Nog weinig ervaring
J. van den Bongard
Alles wordt geregeld en maandbedrag is goed in verhouding met andere aanbieders