Door te winkelen kun je beter af worden dan dat je nu bent
M. de Rijke
Aanmelden ging makkelijk, duidelijke uitleg van de klantenservice bij vragen over onduidelijkheden
HNK
Snel
Harriette
Duidelijke uitleg en begeleiding
Ruud
Op zich is het overzicht duidelijk. Het is echter een algemeen overzicht, waarbij geen rekening wordt gehouden met mogelijke afwijkende omstandigheden van de klant. Ik laad bijvoorbeeld...Op zich is het overzicht duidelijk. Het is echter een algemeen overzicht, waarbij geen rekening wordt gehouden met mogelijke afwijkende omstandigheden van de klant. Ik laad bijvoorbeeld zelf mijn elektrische auto thuis op, waardoor mijn eenpersoons huishouden ineens overeenkomt met een huishouden van 5 personen. Als deze afwijkende omstandigheden meegenomen kunnen worden in het overzicht, wordt het naar mijn mening een stuk duidelijker.
Tilly
Door het maandelijkse inzicht in je energieverbruik kun je tijdig je maandbedrag aanpassen en ellende op de jaarafrekening voorkomen
Soumia
Meest onervaren en slechte klantenservice die er is
Suzanne Bruggeman
Er wordt meer gerekend dan ik daadwerkelijk gebruik.