Afgelopen maand ben ik verhuisd en aangezien ik stadsverwarming heb, ben ik gedoemd tot Eneco. Ik kon de verhuizing niet digitaal doorgeven maar moest bellen met de klantenservice. Nadat ik die...Afgelopen maand ben ik verhuisd en aangezien ik stadsverwarming heb, ben ik gedoemd tot Eneco. Ik kon de verhuizing niet digitaal doorgeven maar moest bellen met de klantenservice. Nadat ik die eindelijk aan de telefoon had, is het oude contract niet goed stopgezet. Ik kwam hierachter nadat er twee grote afschrijvingen waren gedaan door Eneco van mijn rekening. Ik heb vervolgens 50 minuten in de wacht gestaan om iemand te spreken die mijn contract kon stopzetten. Vervolgens blijkt dat er dubbele vaste kosten zijn gerekend bij de nota, ik ben nog bezig om hierover een medewerker te spreken (als er ooit opgenomen gaat worden).
A.van Noorloos
Eind totaal klopt niet met maandrapporten
Marcel Rademakers, een erg ontevreden Eneco klant!
Ik ben al anderhalf jaar aan het proberen om de data van mijn smart warm water inzichtelijk te krijgen in Eneco app en/off op mijn Eneco. Ook na meer dan 15 contacten met Eneco nog geen idee wat het...Ik ben al anderhalf jaar aan het proberen om de data van mijn smart warm water inzichtelijk te krijgen in Eneco app en/off op mijn Eneco. Ook na meer dan 15 contacten met Eneco nog geen idee wat het probleem is en ook geen zich op een oplossing. Ik ga er vanuit dat, omdat ik niet bij Eneco weg kan ivm stads warmte, mijn probleem geen prioriteit krijgt en van de radar valt.
Piet
Eneco vraagt om het verbruik en de hoeveelheid van de terug levering. Maar doet er niks mee.
MPL
Niet helemaal gekregen wat belooft is
Verloren Vertrouwen.
In zowel het maand- als het jaaroverzicht wordt de terugleverboete niet duidelijk inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is het onduidelijk of overstappen naar een ander contract of provider zinvol is.In zowel het maand- als het jaaroverzicht wordt de terugleverboete niet duidelijk inzichtelijk gemaakt. Hierdoor is het onduidelijk of overstappen naar een ander contract of provider zinvol is.
Zonder die duidelijkheid wordt het vertrouwen in het merk sterk gereduceerd.
Het doel is wel bereikt, de markt voor zonnepanelen ligt op zijn gat, maar klanten met een overcapaciteit aan panelen worden weggejaagd.
MJ
Informatie klopt niet
Marco
Eneco en andere leveranciers verdienen geld over de rug van hun gebruikers mensen met zonnepanelen betalen nu een boete als ze terug leveren de stroom vloeit naar de mensen zonder panelen en eneco...Eneco en andere leveranciers verdienen geld over de rug van hun gebruikers mensen met zonnepanelen betalen nu een boete als ze terug leveren de stroom vloeit naar de mensen zonder panelen en eneco rekent daar weer de markt prijs voor allemaal om de aandeelhouder weer lekker uit te keren en de directie weer van een buitensporig salaris te voorzien .
Gerard Blok
Verliep niet helemaal vlekkeloos ivm onduidelijkheid over het maand bedrag
Nieuwe klant
Het contract is al dagen later ingegaan dan in het contract was bevestigd. Hierdoor heb ik tegen een hoog tarief bij mijn vorige leverancier moeten afnemen. De app werkt niet en de meterstanden en...Het contract is al dagen later ingegaan dan in het contract was bevestigd. Hierdoor heb ik tegen een hoog tarief bij mijn vorige leverancier moeten afnemen. De app werkt niet en de meterstanden en het verbruik worden niet ingeladen. Dit was bij mijn vorige leverancier wel inzichtelijk.