Eneco

Miranda Luijsterburg

1 oktober overgestapt. We gingen er maar vanuit dat het door zou gaan want er was geen communicatie. Ook opzeggen oude leverancier onduidelijk. De verwarming brandt en de premie is afgeschreven dus... 1 oktober overgestapt. We gingen er maar vanuit dat het door zou gaan want er was geen communicatie. Ook opzeggen oude leverancier onduidelijk. De verwarming brandt en de premie is afgeschreven dus het is gelukt. Mail dat contract per 1 oktober inging pas na 1 oktober ontvangen.

Arlette

Drie keer 60 minuten (!!) aan de lijn gehangen om klant te worden. Dit is tot 3x toe niet gelukt? Er staat nu wel warmte aangemeld maar ik krijg hier geen bevestigingsmails van. Het is dat ik klant... Drie keer 60 minuten (!!) aan de lijn gehangen om klant te worden. Dit is tot 3x toe niet gelukt? Er staat nu wel warmte aangemeld maar ik krijg hier geen bevestigingsmails van. Het is dat ik klant moet worden vanwege de Stadswarmte (geen andere leverancier). Anders was ik al lang ergens anders gegaan.

Jack Marinissen

Contract zou 8 september in gaan is mij verteld dus niet .

Hnk Lenisink Eemland Automatisering BV

Als je navraag doet weten ze geen duidelijk antwoord te geven

Leo Wetzels

Een hoop info waar ik soms niet op sta te wachten.

Kitty

Foutieve datum ben al bezig vanaf 26 juli dit re corrigeren. Tot op geden nog steeds niet gelukt

Marcus

Six weeks including ten or more chats and email exchanges later I sill don't have the contract I was promised end of August ...

Annabel

Geen problemen gehad, alleen boete van vorige leverancier