Na bij een andere energieleverancier 1 jaar klant te zijn geweest , zijn wij qua service blij weer terug te zijn bij Eneco. Altijd goede service!
Piet
Begin is goed, wat als ik verlengen moet, belonen ze ook vaste klanten of krijgen alleen nieuwe klanten korting
Frans
Zeer tevreden
C. Peeters
Na verwarrende informatie bij de overstap (verhuizing terwijl het ging om een overstap), zelf opzeggen bij vorige leverancier terwijl Eneco dit toch echt zelf moet doen. Eind goed omdat Eneco de...Na verwarrende informatie bij de overstap (verhuizing terwijl het ging om een overstap), zelf opzeggen bij vorige leverancier terwijl Eneco dit toch echt zelf moet doen. Eind goed omdat Eneco de mail van mij heeft beantwoord.
Al jaren bij Eneco, en wil ook niet weg. Waarom? Nou omdat je bij Eneco terecht kunt voor al je vragen zonder dat je een onzin verhaal op de mouw gespeld krijgt, wat bij veel van de...Al jaren bij Eneco, en wil ook niet weg. Waarom? Nou omdat je bij Eneco terecht kunt voor al je vragen zonder dat je een onzin verhaal op de mouw gespeld krijgt, wat bij veel van de energiemaatschappijen wel gebeurd. Verder zullen zij je altijd willen helpen als er iets mis gaat, terwijl andere maatschappijen gelijk gaan dreigen met afsluiting en deurwaarders. Eneco is een mensvriendelijke maatschappij waar vele anderen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
Annie
Na 3 jaar budget energie nu zeer tevreden met eneco
Erna Arkenbout
Via internet zo geregeld en het wordt ook allemaal nagekomen
Willem
Mijn energiecontract bij een andere leverancier liep af en heb eneco gebeld en de medewerker gaf mij een goed advies en een duidelijke uitleg. De contracten werden direct verstuurd en actief zodat...Mijn energiecontract bij een andere leverancier liep af en heb eneco gebeld en de medewerker gaf mij een goed advies en een duidelijke uitleg. De contracten werden direct verstuurd en actief zodat ik niet zonder leverancier kwam te zitten