Eneco

Marleen

Onduidelijkheid niet opgelost

Rene

Jammer dat dit net nadat ik overgestapt ben naar buiten komt

Layla

Na ruim 40 jaar klant te zijn bij Eneco is mijn contract gewijzigd. Nu ben ik ineens een nieuwe klant. De reden waarom mijn contract is gewijzigd komt voort uit mijn vragen en ontevredenheid over de... Na ruim 40 jaar klant te zijn bij Eneco is mijn contract gewijzigd. Nu ben ik ineens een nieuwe klant. De reden waarom mijn contract is gewijzigd komt voort uit mijn vragen en ontevredenheid over de communicatie met Eneco de laatste jaren. Er zijn zeker zeer vriendelijke medewerkers maar ook zij kunnen niet recht zetten wat krom is.

Chris K

De stroom En gas werken prima maar de service is gewoon klote vast contract is niet vast kwa prijs ze kunnen om allerlei redenen jou de prijs verhogen absoluut niet zo als afgesproken aan de... De stroom En gas werken prima maar de service is gewoon klote vast contract is niet vast kwa prijs ze kunnen om allerlei redenen jou de prijs verhogen absoluut niet zo als afgesproken aan de telefoon betaal ruim 30 per maand meer en woord nog wel meer echt zou u niet aan raden hier heen te gaan

Roy

Eneco zette niet mijn energiecontract om maar dat van de VvE. Dat contract staat op hetzelfde adres geregistreerd, dat kan volgens Liander niet anders

HdH

Eneco heeft in Nieuwegein een monopolie positie m.b.t. de afname van de stadsverwarming, daardoor geen mogelijkheid tot prijsvergelijking

Sjef van deursen

Ontevreden

Makara Abako

Eneco medewerker zou mijn huidige contract controlren en zei dat het geen vaste contract was . Bij overstap naar Eneco moest ik boete betalen

H.v. M.

Ik ben naar Eneco overgestapt i.v.m. met de gunstiger voorwaarden bij Eneco t.o.v. zonnepaneel bezitters. Inmiddels heeft Eneco zich ook geschaard in de rij van aanbieders, die zonnepaneelbezitters... Ik ben naar Eneco overgestapt i.v.m. met de gunstiger voorwaarden bij Eneco t.o.v. zonnepaneel bezitters. Inmiddels heeft Eneco zich ook geschaard in de rij van aanbieders, die zonnepaneelbezitters extra lasten opleggen onder het mom van eerlijker t.o.v. niet zonnepaneelbezitters en een evenwichtiger kosten baten plaatje voor Eneco. Dit komt op mij nogal nep en onwaarachtig over als ik moet lezen dat Eneco investeert in zonneparken. Dan vergroot je bewust zelf de zgn. onbalans in het kosten/baten plaatje. Nu ik gemerkt heb dat overstappen zo gemakkelijk gaat zal ik overstappen, met het voorgaande voor ogen, na afloop van mijn vaste periode zeker weer overwegen.

arjan

Makkelijke overgang, alleen geen melding van beginstanden