Eneco

Rober Dol Spierdijk

Eneco is echt niet beter dan een andere leverancier, de enige reden om over te stappen zijn de tarieven, de totale kosten. Voor mij was ook terugleveren van stroom belangrijk inmiddels gaat ook... Eneco is echt niet beter dan een andere leverancier, de enige reden om over te stappen zijn de tarieven, de totale kosten. Voor mij was ook terugleveren van stroom belangrijk inmiddels gaat ook eneco dit belasten.

Chris H

Heb mijn variabel contract omgezet naar een vast contract, zit heel mijn leven al bij Eneco, maar ben nu ineens een nieuwe klant. Dit betekend, dat heel mijn historie weg is.
En niet mogelijk...
En niet mogelijk is om terug te krijgen, helaas is dat niet vermeld bij het afsluiten van mijn nieuwe contract.
Als ik dit had geweten had ik een goedkoper contract afgesloten bij een andere maatschappij, want ik vond historie heel belangrijk

Ik heb sinds een maand zonnepanelen en word er nu voor gestraft door Eneco. Ik ga weer weg.

Ilse

Heb gevraagd over kosten voor teruglevering ivm panelen, zou geen sprake van zijn, vandaag wordt via media medegedeeld dat er kosten berekend gaan worden!! Echt slechte zaak.

HdB

Qua kosten weet je niet waar je momenteel aan toe bent bij Eneco.

Qua kosten weet je niet waar je momenteel aan toe bent bij Eneco.

De aankomende beleidsveranderingen (om klanten laten betalen wanneer ze stroom opwekken) zijn verwerpelijk en bovendien onduidelijk

Willighagen

Weg dubbeltarief ,williweg voordeel

Een consument

Wat ik altijd mis is de waardering voor vaste klanten. Als je nieuw bent kan je profiteren. Als je het contract verlengd lijkt dat de gewoonste zaak van de wereld en dan gaan er ook nog kleine... Wat ik altijd mis is de waardering voor vaste klanten. Als je nieuw bent kan je profiteren. Als je het contract verlengd lijkt dat de gewoonste zaak van de wereld en dan gaan er ook nog kleine dingen fout,

André

Net overgegaan naar Eneco omdat budget energie geld ging vragen voor teruglevering van energie. Nu geeft Eneco ook aan geld te vragen voor teruglevering.

Chris van Saane

Normaal