Wolters

Zeer goed ingelicht

zeer duidelijk in de antwoorden

Overzichtelijk

Methorst

Zeer goed. Eenvoudige en duidelijke website.

De eenvoud van het switchen van energieleverancier.

Ik had een aantal vragen over energieleveranciers. Ik belde even om wat duidelijkheid te krijgen. Ik kreeg direct antwoord op al mijn vragen en ben zeer correct geholpen

Geen lange wachtrijen aan de telefoon
Professioneel te woord gestaan.
Meedenken met de klant.

Een duidelijke energievergelijkingssite met de voordeligste prijzen.

Een duidelijke energievergelijkingssite met de voordeligste prijzen.

Canisius

Ik gebruik de website al jaren naar tevredenheid bij het bepalen van mijn nieuwe energieleverancier. Tot op heden is ieder contact naar tevredenheid verlopen.

Duidelijke website

Prima vergelijkingssite. Ik krijg dezelfde resultaten als bij de consumentenbond energievergelijking.

Heel fijn dat je ook de zonnepanelen in kunt vullen en zien wat dat dan oplevert aan besparing.
Ook het verlengingsaanbod van de leverancier waar je nu bij zit vindt ik erg prettig. Toch fijn als je klant blijft en dezelfde korting krijgt als een nieuwe klant.

Sal

Via energievergelijker.nl een hogere cashback (115 euro) ontvangen voor huidige leverancier' dan cashback dat huidige leverancier bij verlening aanbood (55 euro). Dus ondanks dat ik bij huidige... Via energievergelijker.nl een hogere cashback (115 euro) ontvangen voor huidige leverancier' dan cashback dat huidige leverancier bij verlening aanbood (55 euro). Dus ondanks dat ik bij huidige goedkope leverancier blijf toch weer 60 euro extra verdiend.

AT

Duidelijk