Duidelijke en correcte info. Vriendelijk te woord gestaan. Leverde mij een behoorlijke besparing op.

Correctheid in de ruimste zin van het woord.

Jeroen Janszen

Energievergelijker.nl is een overzichtelijke site die er voor zorgt dat energie en gas contracten voor consumenten overzichtelijk en begrijpelijk zijn. Een overstap is makkelijk te regelen. Daarbij... Energievergelijker.nl is een overzichtelijke site die er voor zorgt dat energie en gas contracten voor consumenten overzichtelijk en begrijpelijk zijn. Een overstap is makkelijk te regelen. Daarbij is de herinnering elk jaar makkelijk in te stellen zodat je elk jaar verzekerd ben van een passend contract.

De herinnering is erg makkelijk. Zo wordt het contract niet vergeten waardoor er normaal een duurder contract van kracht zou gaan.

Tronco

Heldere site

Helder en duidelijk

James

Aanvragen energie en gas ging moeiteloos

overzichtelijke website!

Top

Makkelijk , overzichtelijk!

Mark-Peter van der Meer

Tot op heden geen problemen. Ik ga het afwachten de tarieven kloppen. Anders laat ik de energie vergelijker contact opnemen met dit bedrijf.

Moet ik nog ervaren.

Alles verloopt soepel, overzichtelijke site, snel naar je einddoel.

Snel en makkelijk vergelijken en afsluiten

CGE

Snel en duidelijk vergelijken

Handig dat je kunt kiezen tussen groene en grijze stroom

Claudia

Makkelijke en overzichtelijke site .

Als je echt op de energiekosten wil besparen, is Energievergelijker.nl onmisbaar .Alles op een rijtje en makkelijk een beste
keus te maken.En dan wordt het overstappen ook nog voor je...
keus te maken.En dan wordt het overstappen ook nog voor je geregeld wat een service !