J.G.N. Corstjens

Ik heb voor de tweede keer via uw bedrijf gekozen voor een andere energie leverancier. Ik ben zeer prettig geholpen en ik wil hierbij in het bijzonder de naam vermelden van Hanna Wondergem. Komt erg... Ik heb voor de tweede keer via uw bedrijf gekozen voor een andere energie leverancier. Ik ben zeer prettig geholpen en ik wil hierbij in het bijzonder de naam vermelden van Hanna Wondergem. Komt erg prettig over naar de klant.

Nog geen ervaring. Het lijkt goed

Duidelijk. er zijn geen vragen.

Het is een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en een servicegerichte onderneming.

Gemak, overzicht

Voor het eerst gebruikt, heel duidelijk, overzichtelijk, en super functioneel. Helder overzicht van wat voor mij het beste is, met mede weging van mijn situatie

Heel makkelijk in gebruik

Neeltje van den Berg

Makkelijk om de keus op green choise te laten vallen. duidelijk overzicht en voordelig

het idee dat het beter is voor het milieu spreekt me erg en net als de gas prijs en maandelijkse kosten

Heel nauwkeurig, de goedkoopste tarieven kwamen uit de vergelijkingstest, daarom heb ik het hier aangesloten. Het was verder erg volledig en duidelijk.

Zeer goed, via kennis op deze website gewezen. Zeer positieve ervaring

Super

Korte telefonische uitleg gevraagd en werd op mijn wenken bediend; duidelijk en bondig

Eerst een twijfelaar, maar dat was niet nodig!

Eenvoudig en overzichtelijk.

Na levenslang (ca. 35 jaar) bij Nuon gezeten te hebben, nu eindelijk zelf mijn eerste overstap, online geregeld!
Alles op de site snel te zoeken, te vergelijken en te regelen. Op moment dat...
Alles op de site snel te zoeken, te vergelijken en te regelen. Op moment dat ik een vraag had, verscheen er toevallig een pop-up in het scherm, met alle benodigde klantenservice info. Heb ze gelijk ook gebeld, en was vriendelijke te woord gestaan!