J. van Vliet

Superduidelijk en voordelig uit

Heel overzichtelijk. Nog betere akties dan op de website zelf van leveranciers. En betere tarieven dan via veiligen. Dus voor de 2x overgestapt via energievergelijker.nl

Duidelijk en Simpel

Helemaal mooi

Mijn ervaring was helemaal mooi

Stef

Makkelijk overstappen

Vorig jaar hier mijn contract afgesloten, werd mooi op tijd herinnerd dat ik moest verlengen en het was binnen 10min geregeld. Makkelijker kan niet

Beoordeling bij overstappen

Inzichtelijke site

R. Revermsa

Beoordeling Energievergelijker

Nog niet

Lizzie

Bespaart kosten!

Geeft helder overzicht van alle kosten zodat je een goede vergelijking kunt maken!
Ook inzicht in eenmalige korting, tarieven en geeft goed advies waar je allemaal op moet letten bij overstappen. Service om herinnering te sturen wanneer contract afloopt is ook top! Zo kan je gebruik blijven maken van aantrekkelijke tarieven.

Overstapper

Kort maar duidelijk!

DPS Massage

Supersnel voordeel!

Snel, eenvoudig en overzichtelijk vergelijkingsoverzicht. Ik heb mij direct bij de goedkoopste aangemeld. Mijn voordeel bedraagt maar liefst € 498 per jaar en dat in 'n paar minuten verdient! De... Snel, eenvoudig en overzichtelijk vergelijkingsoverzicht. Ik heb mij direct bij de goedkoopste aangemeld. Mijn voordeel bedraagt maar liefst € 498 per jaar en dat in 'n paar minuten verdient! De moeite waard zou ik zeggen!

SUPER !!!

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en in één oogopslag is duidelijk welke de goedkoopste leverancier is.