Prima!

Helderheid en de vlotheid van handelen.

Erg makkelijk

Martin Schuurman

Overstappen

Heldere en duidelijke site. Ze laten heel goed zien op welke kosten u op basis van het ingegeven verbruik kunt rekenen.

Beoordeling energiedirect

Rutger

Soepel en snel, in een paar minuten klaar

Snel en duidelijk overzicht, precies wat ik wil weten. Snel af te sluiten.

Overzichtelijk

Zeer duidelijk overzicht en actuele informatie. Ik maak er elke keer gebruik van.
Zeker aan te raden. Het scheelt immers veel geld en is makkelijk verdiend.

M. Cusell

Goede duidelijke vergelijking!

Goede duidelijke vergelijking van leveranciers met prettige web layout. Het resultaat van het vergelijk levert een duidelijk beeld op en in de meeste gevallen een enorme kostenbesparing. In ons... Goede duidelijke vergelijking van leveranciers met prettige web layout. Het resultaat van het vergelijk levert een duidelijk beeld op en in de meeste gevallen een enorme kostenbesparing. In ons geval na een contract van 2 jaar wel €500,00

Pieters

Makkie

Makkelijk je verbruiken van vorig jaar invullen (inc. voor teruglevering) en diverse aanbieders vergelijken. Ook mooie kortingen voor overstappers. Aanrader!!

Gebruiksvriendelijke website en goede telefonische ondersteuning. Overstappen was écht nog nooit zo makkelijk!

De overstap moet nog wel doorgevoerd worden, maar ervan uitgaande dat dit...
De overstap moet nog wel doorgevoerd worden, maar ervan uitgaande dat dit probleemloos verloopt kan ik energievergelijker.nl aan iedereen aanbevelen!

Jo van der Meer

Eindelijk overgestapt

Na ruim 35 jaar bij leverancier "slaper" te zijn geweest nu toch via energievergelijker gaan kijken naar verschillen. Zeer geschrokken dat ik zo veel zou kunnen besparen.
Heb meermaals kunnen...
Heb meermaals kunnen invullen en vergelijken. Kiezen en kijken.
Vragen die ik had kunnen vinden op de site en dan toch, ondanks de angst dat er iets mis zou gaan, de knoop doorgehakt.
Diepe zucht om verder te klikken en alle mogelijke formulieren te gaan invullen..... WOEHAA paar muisklikjes en ik was al klaar ! Viel dat even mee.

Heb dus prima gevoel bij de energievergelijker overgehouden !