O. de Vroedt

Overstappen

Site is zeer duidelijk en met een paar klikken ben je klaar. Helemaal Toppie !!!

Mandy

Overzichtelijk en klantgericht!

Overzichtelijk en snel, klantgericht en het sterkste punt is mijn inziens de herinneringswizard!

yvettenl

Duidelijke uitleg

Ik heb telefonisch contact opgenomen voor advies. Daar kreeg ik verhelderende antwoorden. Daardoor is mijn keuze om over te stappen makkelijker geworden. Ik hikte er bijhoorlijk tegenaan (wat is... Ik heb telefonisch contact opgenomen voor advies. Daar kreeg ik verhelderende antwoorden. Daardoor is mijn keuze om over te stappen makkelijker geworden. Ik hikte er bijhoorlijk tegenaan (wat is wijsheid en moet ik wel overstappen?). Energievergelijker maakte mijn situatie duidelijk en verder heb ik met behulp van mijn huidige nota's alles ingevuld op de site. En dan is het een kwestie van keuze maken door goed te kijken wat je zou kunnen besparen. Volgend jaar kijk ik weer op deze site en zal zien of mijn 1 jarig contract nog lucratief is...zo veel keuze!

Fonseca C.R

Nuon

tot nu toe goed

M. Bankers

Super gemakkelijk

Snel, eenvoudig, helder en overzichtelijk

Goede website

De ingevulde gebruiksgegevens nogal eens verloren bij het wisselen van webpagina (hoofdpagina met verschillende tab bladen met aanbod details.

J.Brugts

Top!

Makkelijk, overzichtelijk en goedkoper dan bij de aanbieder zelf door inkoopcontracten. Super ervaring.

Voordeelpakker

Snel en gemakkelijk. En voordelig

Goede korting bij Oxxio die je niet krijgt als je rechtstreeks bij Oxxio aanmeldt!

voor het eerst gebruik van gemaakt, heel prettig!!

Komt betrouwbaar en onafhankelijk over. Hoop dat ze waar maken wat ze beloven.

Beoordeling Huishouden Tiel

overzcht van de belangrijkste aanbieders op een rij