Leroy

Duidelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk!

Guido van Breemen

Duidelijk

Nieuwe klant, dus geen beoordeling

Ik heb me snel en eenvoudig kunnen aanmelden

Goede vergelijker

Je wordt op een goede manier door het menu geleid. Je krijgt zelf de mogelijkheid om de gegevens aan te passen.

Robert

Goed en duidelijk overzicht .. in één opslag zijn de prijsverschillen te zien.

Ik begrijp dat Eneco mijn contract opzegt? Hoe weten zij waar ik nu klant ben? Op basis van mijn naam en adresgegevens? Dit vind ik wat onduidelijk gecommuniceerd op deze website. Ik ga nu uit van... Ik begrijp dat Eneco mijn contract opzegt? Hoe weten zij waar ik nu klant ben? Op basis van mijn naam en adresgegevens? Dit vind ik wat onduidelijk gecommuniceerd op deze website. Ik ga nu uit van .. het zal wel goedkomen ..;-)

Echt het beste advies wat ik tot nu toe heb gehad

Duidelijke en heldere website. Snel en eenvoudig advies maar scheelde mij ruim 450,-

G. De Wit

Overstappen ging snel!

Overzichtelijke website. Het overstappen ging heel makkelijk. Dit scheelt me straks enorm in de energiekosten en daar gaat het me om!

De beste energievergelijker

Ik heb al een aantal verschillende energievergelijkers geprobeerd maar energievergelijker.nl vind ik toch de beste. De site is overzichtelijk en ook de helpdesk is erg behulpzaam

H. Verbeek

Handige site om energiekosten te verlagen.

In mijn zoektocht om kosten te verlagen kwam ik via google op deze site. Ik heb de optie gekozen die me het meest aansprak. Scheelt me toch weer een aanzienlijk bedrag op jaarbasis. Het aanvragen... In mijn zoektocht om kosten te verlagen kwam ik via google op deze site. Ik heb de optie gekozen die me het meest aansprak. Scheelt me toch weer een aanzienlijk bedrag op jaarbasis. Het aanvragen kostte niet veel tijd en de overstap was gemakkelijk geregeld.