snelle berekening; echter: de vergelijking met mijn huidige tarieven is echter onjuist, ik betaal nu minder dan u aanneemt, in plaats van 500 voordeel is mijn voordeel 200. Hierdoor kun je dus... snelle berekening; echter: de vergelijking met mijn huidige tarieven is echter onjuist, ik betaal nu minder dan u aanneemt, in plaats van 500 voordeel is mijn voordeel 200. Hierdoor kun je dus gemakkelijk op het verkeerde been worden gezet.
Aanbeveling: geef de mogelijkheid om de tarieven van de huidige leverancier aan te passen (en in ieder geval in te zien hoe de berekening is gemaakt) in plaats van aan te nemen dat ik de standaardtarieven betaal.

Duidelijk, overzichtelijk en heb telefonisch contact gehad en werd uitstekend geholpen.

PERFECT

Prima site, duidelijk en overzichtelijk

Bram

Duidelijk overzicht van mogelijke opties

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact

Ervaring nu éénmalig door vergelijking energie is heel duidelijk.

snel geregeld

Wat een handige site!

Overzichtelijk. Snel geregeld. Top!

N. van E

Inmiddels nu voor het vierde jaar overgestapt via energievergelijker. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ik maak zelf vergelijkingen tussen de prijs van het vastrecht, en de prijs per eenheid... Inmiddels nu voor het vierde jaar overgestapt via energievergelijker. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ik maak zelf vergelijkingen tussen de prijs van het vastrecht, en de prijs per eenheid gas en electriciteit, en de welkomstbonus. Ik ben begonnen bij Greenchoice in 2013, in 2014 naar energiedirect gegaan, in 2015 naar Nuon, 2016 naar Oxxio en nu gekozen voor energieflex, deze gaat volgende maand in. Ik ben iemand die ook de eindafrekening volledig controleert, tot nu toe altijd volledig kloppend. Bij Energiedirect en Nuon zat een welkomstbonus welke correct is verwerkt aan het eind van de contractperiode. De eindafrekening van Oxxio met welkomstbonus zal binnenkort worden opgemaakt.

Betrouwbaar, gemakkelijk