Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Roos

Vriendelijkheid van iedereen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Ze hebben goed werk vericht

Niks

Dat jullie goed werk leveren en de monteurs keurig werken.

De monteurs hebben uitstekend werk afgeleverd, dit vond ook mijn zwager toen hij dit zag.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat jullie straks beter telefonisch bereikbaar zijn, want op dit ogenblik is het niet echt leuk. Als je belt zijn er zo 20 wachtenden voor u niet echt leuk zit je minstens een half uur aan de... Dat jullie straks beter telefonisch bereikbaar zijn, want op dit ogenblik is het niet echt leuk. Als je belt zijn er zo 20 wachtenden voor u niet echt leuk zit je minstens een half uur aan de telefoon.

I.G.Francke

Alles op tijd en correct geleverd

Goede spullen en Goede monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Factuur is aanzienlijk hoger dan afgesproken bedrag

Niet iets speciaals

Ik heb geen ervaring met andere bedrijven. Het is dus niet mogelijk een echt oordeel te geven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer uitleg werking van apparaat. Welke knoppen wat doen ,waar ik op moet letten en waar niet. Telefonische bereikbaarheid. Je kan alleen tel. Een storing melden maar een ander probleem moet via de... Meer uitleg werking van apparaat. Welke knoppen wat doen ,waar ik op moet letten en waar niet. Telefonische bereikbaarheid. Je kan alleen tel. Een storing melden maar een ander probleem moet via de mail of de site waar geen mogelijkheid voor is. Zeer klant onvriendelijk. Nu e.e.a. gemeld via klachten formulier maar kreeg een melding dat binnen 1 maand wordt gereageerd. Dat kan toch niet.

Christophe QUIEDEVILLE

Vriendelijke monteurs en netjes geinstalleerd. Alleen te snel met het testen dus cv was niet goed ingesteld met huidige thermostaat

Monteurs waren vriendelijk en professioneel.
Monteurs waren vriendelijk en professioneel.
Helaas installatie is niet goed gegaan, cv ketel was niet goed ingesteld met mijn huidige thermostaat. Het is niet goed / te kort getest. Cv ketel bleef aan en kon niet meer uit en monteurs waren al weg. Dan heb ik servicenummer gebeld en 30 minuten lang gewacht voor dat ik een medewerker aan de lijn kreeg. Dan volgende dag nieuwe monteur geweest en kon het niet oplossen, ik kreeg een tijdelijke thermostaat (blijkbaar mijn huidige thermostaat is kapot?! Maar werkte prima voor de installatie).
Dan geprobeerd contact op te nemen voor een offerte voor een thermostaat maar blijkbaar kan het alleen per email.... ik heb een mail gestuurd meer dan een week geleden maar geen antwoord gekregen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zet meer mensen op de service desk zodat wij hoeven niet een half uur te wachten.
Belachelijk dat ik kan alleen email moet sturen om min probleem te kunnen oplossen. Geen antwoord op mijn mail na een week.

Andra Campeanu

Nothing everything it’s horrible

Horrible client service , I have leakage in my house for over 5 weeks and they don’t do anything about it

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Get your business in order . You have hundreds of bad reviews. And rude people doing the planing and helping customers

Van der neut

Geen antwoord

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vriendelijke dames die de telefoon opnemen maar duurt heel lang voor dat ze hem opnemen die dames kunnen daar niks aan doen maar de baas wel 47 minuten duurde het dat kost klanten

Bos

Correct en vriendelijk. Eerlijke voorlichting in "Jip & Janneke taal"

Ondanks div neg ervaringen welke ik hier lees, ben ik er vriendelijk en correct geholpen. De monteur was 10 min vroeger dan afgesproken en had die tijd in de auto blijven zitten, als ik m niet n... Ondanks div neg ervaringen welke ik hier lees, ben ik er vriendelijk en correct geholpen. De monteur was 10 min vroeger dan afgesproken en had die tijd in de auto blijven zitten, als ik m niet n binnen had geroepen. Heb m een bak koffie aangeboden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat mensen minder lang telf in de wacht staan

Buitenhuis

Monteurs werken hard en hebben vakkennis.

Omdat de service slecht is. Sinds 12 juni storing aan een nieuwe ketel. 4 afspraken gemaakt, maar steeds afgebeld pf niemand komt opdagen. Als je belt, heb je minstens 10 wachtende voor je. Het is... Omdat de service slecht is. Sinds 12 juni storing aan een nieuwe ketel. 4 afspraken gemaakt, maar steeds afgebeld pf niemand komt opdagen. Als je belt, heb je minstens 10 wachtende voor je. Het is dat we een contract hebben, maar zou het bedrijf aan niemand aanraden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat je interne organisatie op orde is. Het is nu een rommel en zorgt niet voor vertrouwen.

De laatste monteur... die wel

Zeer slechte service, hondsbrutale behandeling, niet nagekomen afspraken en geen reactie op een schriftelijke klacht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

stuur iedereen naar cursus klantgerichtheid