Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

R Lieder

De eerste Monteur was een en al beleefd en vriendelijk en erg vakbekwaam. De tweede monteur( die kwam helpen met ophangen) was dit niet verre weg van dit

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

De service van enrgiewacht is meestal goed er is altijd ruimte voor verbetering.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kijk goed naar het personeel zoals ik al zei de eerste monteur is echt een visite kaartje van jullie bedrijf hierdoor kom ik zeker terug, de tweede monteur assistent moet nog een hoop manieren leren... Kijk goed naar het personeel zoals ik al zei de eerste monteur is echt een visite kaartje van jullie bedrijf hierdoor kom ik zeker terug, de tweede monteur assistent moet nog een hoop manieren leren het zou mijn volgende bezoek echt tegenhouden ( nu heb ik een onderhouds contract bij jullie dus zit verlopig nog wel even aan jullie vast want verder service is gewoon goed maar er moet altijd ruimte zijn voor verbeterpunten . Ik ben tevreden

Giovani Bernadine

Nvt

Ik heb al een klacht gestuurd waar ik alles heb uitgelegd, tot op heden ben ik nog niet terug gebeld

nvt

Gewoon goed

we hebben lang gewacht voor de afspraak werd gemaakt en nu weer niets gehoord van zonnenpanelen terwijl we wederom de handtekening al hebben gezet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

sneller reageren als iemand iets besteld

Correcte houding

intergas ketel moet zich bewijzen, service energiewacht is ok

blijf alert

De monteurs hebben uiteindelijk een nette installatie uitgevoerd

De logistiek en afstemming tussen afdelingen ging slecht: de adviseur gaf aan dat de ketel in een bepaalde week geplaatst kon worden. De planning gaf aanvankelijk aan van niet. Toen er eenmaal een... De logistiek en afstemming tussen afdelingen ging slecht: de adviseur gaf aan dat de ketel in een bepaalde week geplaatst kon worden. De planning gaf aanvankelijk aan van niet. Toen er eenmaal een afspraak was gemaakt stonden de monteurs een dag te vroeg op de stoep en zij wisten ook van niets. En allemaal wezen ze naar elkaar als ik hen erop aansprak.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geef de medewerkers een cursus klantgericht werken

Kees Ros

Beleefd en correct

Lijkt een goed advies geweest te zijn, werkt prima.

?

Alles ging in goed overleg.

Is een goede ketel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wel een lange wachttijd bij de telefoon, soms wel drie kwartier of langer. Doe hier dus wat aan.

Efficiënt werken en netjes werken

goede service en snelle en nette montage

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

administratie op orde brengen. Offerte aanvraag werd niet beantwoord. factuur wordt niet gestuurd.

Kees

Zat er zo in

Vakkundig geplaatst

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Communicatie, vooral via de telefoon en mail ; telefoon na 15 minuten mail geen reactie

Ary Spuy

Vakmanschap kennis.

Prima product en vakmanschap/montage installatie.

Ga zo door.