Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Medic skin center

Ze waren heel vriendelijke! En ze staan voor je klaar als er iets aan de hand is

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Zeer fijne service ! En ze zijn snel

Geen!

Aardige medewerkers

ik heb geen cv-ketel gekocht; was ook niet de vraag. Energiewacht heeft de afzuigsystemen schoongemaakt

doe de juiste uitvraag

Slisser

De monteurs waren aardig en ze legde alles goed uit.

Nou de service vind ik goed.

Niks

mol

Vriendelijke monteur

prima gemonteerd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Onduidelijkheid service onderhoudscontract, vier keer gebeld en nog geen duidelijkheid ,

Dat ondanks een vergissing in de planning de cv ketel toch op de geplande dag werd geplaatst.

Goede voorlichting tegen scherpe prijs en snelle plaatsing

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Telefonische bereikbaarheid en het keuze menu is voor verbetering vatbaar. Lange wachttijden en tot 3 keer toe te horen dat ik verkeerd terecht ben gekomen zorgde voor enige frustratie. Toen ik... Telefonische bereikbaarheid en het keuze menu is voor verbetering vatbaar. Lange wachttijden en tot 3 keer toe te horen dat ik verkeerd terecht ben gekomen zorgde voor enige frustratie. Toen ik eindelijk de juiste afdeling aan de lijn kreeg werd wel alles op alles gezet om het goed te regelen.

Goed advies en installatie.

advies en installatie was goed verzorgd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

de telefonische bereikbaarheid is slecht, meermaals ruim een half uur in de wacht gestaan.

Jaap Groen

Ik was heel tevreden over de monteur die langs kwam. Hij heeft echt meer gedaan dan strikt genomen noodzakelijk was

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik heb het idee dat er soms nog wel eens iets mis gaat in de administratie/klantenservice. Niet herhaaldelijk terugbellen of het opnemen van boodschappen die monteurs achterlaten.

Correcte monteurs

Betrouwbaar, afspraken worden nagekomen

Cor Bouman

Nvt

Efficiënt en betrouwbaar

Nvt

Service

Goede service en meedenken aan technische installatie oplossingen.