Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

P van der Worm

Zeer snelle montage

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Snel gemonteerd en professioneel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Gemaakte afspraak werd nagekomen. Inleving en duidelijkheid

Goede voorlichting, goede inkeving

Vriendelijke monteurs

Installatie is vlot en goed verlopen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ja, de eco stand van de ketel gaf wat irritatie. Monteur had dat kunnen noemen

Vriendelijk en bekwaam

Niet

Na installatie, werd de uitleg v/d cv ketel afgeraffeld.
Na installatie, werd de uitleg v/d cv ketel afgeraffeld.
Later bleek dat een kraan in de badkamer niet meer dicht gedraaid kon worden. // Op telefonische klacht bij Energiewacht werd reactie beloofd. Die kwam echter nooit.

Had verwacht dat installatie door Energiewacht uitgevoerd zou worden. Zonder info vooraf uitbesteed aan de Eilanden, jammer.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zie boven >> Is kraan door installatie onklaar geraakt?
Telefonische afhandeling van klacht is nooit gekomen.

Hintzbergen

Snelheid van offerte en leveren.

Mijn keuze was niet te kiezen voor de goedkoopste offerte, maar voor energiewacht. Maar ik denk er nu over om een klacht in te dienen. De installatie is niet vlekkeloos verlopen, er is lekkage... Mijn keuze was niet te kiezen voor de goedkoopste offerte, maar voor energiewacht. Maar ik denk er nu over om een klacht in te dienen. De installatie is niet vlekkeloos verlopen, er is lekkage geweest en het is nog niet in orde.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik heb mijn twijfels over de vakkundigheid van het installatiebedrijfje dat energiewacht ingezet heeft. smoesjes over lekkage.. Ik ben ook niet tevreden over de afhandeling van de storing (lekkage)... Ik heb mijn twijfels over de vakkundigheid van het installatiebedrijfje dat energiewacht ingezet heeft. smoesjes over lekkage.. Ik ben ook niet tevreden over de afhandeling van de storing (lekkage) na opleveren. De servicedesk was niet vriendelijk, en niet behulpzaam. En dat terwijl het installatiewerk niet goed was opgeleverd. Het werd behandeld als een gewoon alledaags probleem.. maar zo hoort het volgens mij niet te gaan.

TONY VAN HEIJNINGEN

ALTIJD VRIENDELIJK MONTEURS DIE DE TIJD NEMEN

altijd goede service en vriendelijke monteurs

ZO BLIJVEN DOORGAAN

Jeffrey Vaandrager

Alles was super geregeld

Top service en perfecte montage. Zeer kundige monteur

Ga zo door

Netjes gewerkt