Ik heb inderdaad punten.
1. Het 'portje' valt. Ondanks het proberen kon ik het niet goed zetten. Hoe kan het terug?
2. Helaas leekt de kraan van mijn gootsteen sinds Adrian heeft het...
Ik heb inderdaad punten.
2. Helaas leekt de kraan van mijn gootsteen sinds Adrian heeft het gebruikt. Ik heb het toen gezegt aan hem. Ik deed het weer dicht, ik dacht dat het werkte maar het is niet het geval. Druppels vallen constant ; het is verspilling en het geluid is ook lastig. Wat is mogelijk te doen van jullie om deze weer in functie te hebben?
3. Het soort bakje is groot en pijpen beëindigen in de lucht. Wat moet ik verwachten daarin? Zijn er andere opties om deze dicht te hebben of een kleinere kopje?
4. Er zijn gaten, mogen deze dicht ? Indien wel, hoe kunnen ze dicht zijn, zo dat het netjes uit zit?
5. De 2 gaten voor stop contact zijn nu in gebruik met de nieuwe cv ketel. Ik gebruikte 1 iedere dag - ik werk in deze kamer, kan een -soms, vrij zijn?
6. Er is drukte van een pijp op een andere pijp in aluminium. Was zijn de consequencies daarvan? Wat zijn deze pijpen voor nodig? Hoe kan het losser, zonder aanraken, zo als het, met de vorige cv ketel, was?
Laten de klant zien. Vragen of de klant vragen heeft. Langzaam uitleg geven.