Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

R Rond

Weet ik niet

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

wij hebben pas een nieuwe cv ketel laten plaatsen was een hoop gedoe 3 maal terug geweest voor een nieuwe pijp

betere communicatie

Snelheid van start voor installatie na aankoop

Aankoop was helder, installatie duurde lang en gaf enkele problemen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Bekwaamheid installateurs, zorgen voor voldoende benodigde spullen voor de installatie, keuze in bijv. kleur voor leidingen (afvoer vocht).

Vriendelijk personeel en netjes afgeleverde werkzaamheden

Goede prijzen en setvice

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Duidelijke uitleg functioneren apparaat.
Ook aangeven wat je kunt verwachten.

Goede service en uitleg

Goede informatie

Nvt

Uhhhh

Ondanks ons onderhoudscontract zitten wij al minimaal 5 dagen zonder warm water en verwarming. Een stuk overmacht kan altijd maar laat in ieder geval iets horen. Nu kost het ons vrije dagen voor... Ondanks ons onderhoudscontract zitten wij al minimaal 5 dagen zonder warm water en verwarming. Een stuk overmacht kan altijd maar laat in ieder geval iets horen. Nu kost het ons vrije dagen voor niets en worden we in het ongewisse gelaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom je afspraken na en leef je in hoe het is als gezin in de kou te zitten en geen warm water te hebben

Vriendelijkheid

Kids

Optijd

afspraak is afspraak top

vooral doorgaan

Charley van den Bos

Zelfs ik (87 jaar oud) begreep wat er ging gebeuren.

Zo snel! En dat in deze drukke tijd.

Ga vooral zo door!

Snelheid en transparantie.

M.Schlinga

De vriendelijke service

Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijk, goed advies. Vriendelijke, correcte monteurs!

Ga zo door, veel succes