Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Snel werk

Ben

Zeer vakbekwame monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Goede ervaring bij het installeren nieuwe ketel.

Doorgaan zo.

Serkan

Vriendelijke goede bediening

blijf vooruitgaan

Vriendelijke medewerkers

Goede en snelle service

Niets.

2 monteurs langs geweest, de ene heeft de ketel vernield en achter gelaten met lekkage. De ander die kwam was hiervan op de hoogte van tevoren, komt hier aan en zegt niks te kunnen doen. Vervolgens... 2 monteurs langs geweest, de ene heeft de ketel vernield en achter gelaten met lekkage. De ander die kwam was hiervan op de hoogte van tevoren, komt hier aan en zegt niks te kunnen doen. Vervolgens wordt je de hele dag tot 17.00 lekker gemaakt met er komt zsm iemand naar u toe. En na 17 u is het “het wordt morgenochtend en we hebben geen idee hoe laat” Nu moeten we langer als 24 uur zonder warm water en verwarming zitten met een baby in huis. Klantenservice gebeld, die toont geen enkel begrip of oplossing. Komen over als een stelletje onervaren kneuzen, zonder enkel begrip of professionaliteit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Doe wat aan jullie klantenservice en monteurs. En gooi geen valse beloftes eruit.

Ze zijn altijd erg goed in je betalingen verwerken.

Gedurende 6 maanden klant geweest voor een onderhouds contract. Hier tot 2x toe een afspraak ingepland waar ze niet komen opdagen, zonder enige vorm van communicatie. Dat je er de hele dag thuis... Gedurende 6 maanden klant geweest voor een onderhouds contract. Hier tot 2x toe een afspraak ingepland waar ze niet komen opdagen, zonder enige vorm van communicatie. Dat je er de hele dag thuis voor blijft boeit ze niet, ze laten niks weten.

Na 6 maanden eindelijk een afspraak kunnen krijgen waar ze op komen dagen, en dan vreselijk onbeleefd. Blijkbaar kan de ketel ook niet in gebruik genomen worden, word mij in persoon verteld dat ik al mijn geld terug krijg.

Vervolgens word mij telefonisch door "Rozerin" verteld dat dit helemaal nooit verteld had mogen worden.

Uiteindelijk 6 maanden verder, €50 betaald & 3 dagen van mijn leven weg gegooid.

WORD HIER GEEN KLANT. Ze hebben geen respect voor de tijd van klanten en zijn ongelovelijk onbeleefd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom opdagen bij afspraken. Als je het niet red, laat het tenminste netjes weten ipv mensen de hele dag thuis te laten zitten.

Vriendelijkheid en bekwaamheid monteurs.

De ketel is prima, de monteurs ook. Belangrijk voor Energiewacht is om de telefonisch gemaakte afspraken correct in de offerte te verwerken, zich aan de planning te houden en adequaat te... De ketel is prima, de monteurs ook. Belangrijk voor Energiewacht is om de telefonisch gemaakte afspraken correct in de offerte te verwerken, zich aan de planning te houden en adequaat te communiceren als de plaatsingsdatum wijzigt tgv calamiteiten bij Energiewacht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Offerte digitaal zichtbaar laten.

Niks

Onprofessioneel en duur

Hard wegrennen

Niets

Zeer gehaaste monteur. Nam geen tijd om goed te checken en uit te leggen. Heeft in zijn haast weg te komen deel van nateriaal laten liggen. Radiator wordt niet helemaal warm en borrelt waardoor ik... Zeer gehaaste monteur. Nam geen tijd om goed te checken en uit te leggen. Heeft in zijn haast weg te komen deel van nateriaal laten liggen. Radiator wordt niet helemaal warm en borrelt waardoor ik nu wacht op servicemonteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vriendelijker en minder gehaast personeel

We zijn wel tien verschillende monteurs langs geweest en een aantal van hem waren vriendelijk.

Slechte bereikbaarheid, weinig verstand van zaken (of in ieder geval zeer ongeïnteresseerd personeel die niet eens controleren of ze hun werk goed verricht hebben). Slechte voorbereiding van de... Slechte bereikbaarheid, weinig verstand van zaken (of in ieder geval zeer ongeïnteresseerd personeel die niet eens controleren of ze hun werk goed verricht hebben). Slechte voorbereiding van de planning omdat de monteurs telkens niet de juiste spullen mee hebben. Na een half jaar nog steeds geen succesvolle installatie. Ik geef 0 sterren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Al het bovenstaande want deze service is echt ongehoord en beschamend slecht.