Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Snelheid installeren van de new ketel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

prima service, nette monteurs

Vriendelijke monteur

Goede service, zowel bij offerte als installatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Installatie op afgesproken tijd gedaan

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat de monteurs heel vriendelijk waren!!

Keurige monteurs, vriendelijk en uitleg gekregen na plaatsing van de ketel! En namen keurig alle rotzooi mee!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat ia hierboven al duidelijk aangegeven

Meerdere verstigingen

We hadden veel tegenslag bij de installatie. Heeft 3 afspraken gekost om hem volledig geinstalleerd te krijgen, maar ik was positief verrast over de installateur van 25 jaar (ik ben helaas zijn naam... We hadden veel tegenslag bij de installatie. Heeft 3 afspraken gekost om hem volledig geinstalleerd te krijgen, maar ik was positief verrast over de installateur van 25 jaar (ik ben helaas zijn naam kwijt) die erg meedenken, creatief en hulpvaardig was. Hij is echt een vakman en heeft een lastig probleem met de vervanging van de afvoerpijp aan de zijkant van onze monumentale woning op zeer innovatieve wijze opgelost. Hij verdient echt een pluim en hij heeft ook heel goed meegeholpen met het terugplaatsen van de wasmachine en droger. Zeker ook omdat hij dat niet hoeft te doen en hij was hier zeer hulpvaardig mee. Hij verstond zijn vak ook erg goed. Zuinig op zijn zou ik zeggen.

Prima advies en service. Hoewel bij nader inzien wellicht een minder zware ketel beter passend zou zijn geweest voor ons huis en de ruimte waarin hij hangt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het advies over de ketel en het vervangen van de afvoer had wat scherper gekund. De afvoerpijp was super ingewikkeld om te vervangen (uiteindelijk goed en knap opgelost) en de ketel is eigen te... Het advies over de ketel en het vervangen van de afvoer had wat scherper gekund. De afvoerpijp was super ingewikkeld om te vervangen (uiteindelijk goed en knap opgelost) en de ketel is eigen te zwaar en te groot voor de ruimte waarin hij hangt, waardoor het servicen van deze ketel lastig wordt. We hebben hier nog wel over gebeld samen met de installateur, of dit goed gaat bij de jaarlijkse service. Er werd ons verzekerd dat dit het geval is.

R Zondag

De snelheid van installatie door de monteurs,binnen zes uur draaide de hybride warmtepomp

Goede service,eerlijk advies,snelle levering

De informatie