Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

J.A.Oosterhoff

De kalmte en rust van de monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Heb bijzonder genoten van de monteur weet helaas zijn naam niet die smorgems bij mij aanbelde met de mededeling dat hij mijn nw ketel kwam plaatsen na een bakkie koffie hij aan de slag en zijn... Heb bijzonder genoten van de monteur weet helaas zijn naam niet die smorgems bij mij aanbelde met de mededeling dat hij mijn nw ketel kwam plaatsen na een bakkie koffie hij aan de slag en zijn woorden waren komt goed meneer van middag heeft u warmte en dat klopte zeer goed gemonteerd zag er prima uit de boel netjes opgeruimd was dan
Ook zeer tevreden zal jullie ook aanbevelen bij mijn omgeving 💪💪👍👍👊🏿👊🏿

Ga zo door 👍👍

Jort Laban

De monteurs gingen heel doelgericht en vooral erg net te werk.

vakkundige en snelle installatie gevolgd door een duidelijke uitleg. Super vriendelijke en vooral vakbekwame monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Toen eenmaal de afspraken nagekomen konden worden was alles super, maar in de aanloop van het hele proces werden nogal wat communicatieve steekjes laten vallen.

Marco

Keurige uitleg

Wel goei service

Manon

Iedereen is klantvriendelijk en behulpzaam.

Goede service, fijn contact, ketel werd in 1 dag heel netjes geplaatst en werkt perfect.

Ok

Ketel ok
Thermostaat niet ok. Zie mijn brief

Thermostaat …????

H.L'Herminez

Aardige man, precies op tijd, bij vertrek alles netjes opgeruimd.

Er is niemand die mij om advies zal vragen

Geen idee

Van Amsterdam

De monteurs werkten netjes en hebben alles keurig afgevoerd.

Kan ik nog niet beoordelen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Na installatie beter checken of alles goed werkt. Er was later lekkage waarvoor opnieuw een monteur moest komen.

Plaatsing ging supersnel (mede? door John van der Hoek)

Toen de oude ketel werd afgekeurd werd weliswaar snel een nieuwe ketel geplaatst, maar wat mij teleurstelde was dat ik gelijk een onderhoudscontract kreeg en telefonisch contact de eerste 15 minuten... Toen de oude ketel werd afgekeurd werd weliswaar snel een nieuwe ketel geplaatst, maar wat mij teleurstelde was dat ik gelijk een onderhoudscontract kreeg en telefonisch contact de eerste 15 minuten onmogelijk was voor uitleg. Ik heb toen maar opgehangen (er waren geen wachtenden voor mij).

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Eerste jaar gratis onderhoudscontract (getuigt van vertrouwen in eigen betrouwbaarheid), en betere telefonische bereikbaarheid.

Peter de Vries

Niets

Ik probeer u al 3 dagen te bereiken ook als ik geen wachtende voor me heb wordt er niet opgenomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat u bereikbaar bent

Christoff Smith

Technici zijn snel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Onlangs kwam je bij mij thuis om een nieuwe CV-ketel te installeren. Ik had drie ernstige problemen met de installatie door de monteurs. Ten eerste hebben ze geen laatste doorloop en inspectie met... Onlangs kwam je bij mij thuis om een nieuwe CV-ketel te installeren. Ik had drie ernstige problemen met de installatie door de monteurs. Ten eerste hebben ze geen laatste doorloop en inspectie met mij gedaan zodat ik kon zien of alles correct was gedaan. Toen ze klaar waren, gingen ze gewoon weg. Ten tweede hebben ze de rookgasafvoer verkeerd geïnstalleerd. Ik voel een tocht eronder in de fide. Bij inspectie zag ik verhoogde dakpannen die niet gelijk met de andere dakpannen waren geïnstalleerd. Als ze samen met mij een inspectie hadden uitgevoerd, had dit voorkomen kunnen worden. Ten derde had ik graag een kleine uitleg gehad over hoe de cv-ketel werkt en hoe ik de status ervan kan controleren.