Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vriendelijke mensen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Prima service

Prijzen iets scherper

M van den Heuvel

Vakmanschap en netheid waarmee uw mensen gewerkt hebben

Het is een combinatie, de nieuwe ketel is vakkundig en netjes geïnstalleerd. Het minder gasverbruik voor warmwater heeft het al aangetoond, nu straks nog de verwarming.

Jan de Vendt

Ik had mijn vorige ketel al op leasebasis bij Energiewacht. Jarenlang geen probleem. Monteurs waren en zijn: "Kind aan huis". Waarom zou ik naar een andere leverancier gaan?

Het is makkelijk. Ik huur de ketel en betaal elke maand automatisch een bedrag. De zorg over de ketel heb ik dus niet meer. Problemen: Bel Energiewacht en het komt (gratis) in orde. Ketel kapot en... Het is makkelijk. Ik huur de ketel en betaal elke maand automatisch een bedrag. De zorg over de ketel heb ik dus niet meer. Problemen: Bel Energiewacht en het komt (gratis) in orde. Ketel kapot en niet meer te maken: Energiewacht zorgt voor een nieuwe.

Gewoon zo doorgaan.

N. Scheltes

Vriendelijkheid, netheid en manier van werken;

Netjes gewerkt, goed opgehangen;

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat hij zeer professioneel is

Ga zo door

Netheid vande monteurs

Prettige monteurs werken een goede sfeer, leveren kwaliteit en extra aandacht.

Gedetailleerde offerte.

Vriendelijk deskundig

kwaliteit goed

Dijkstra

Plaatsing ketel en lichtmachine goed verlopen, werkt perfect

Verkopen intergas en monteurs bekwaam

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Slordige verkoper, werkt te snel en vergeet daardoor dingen of zegt toe wat miet mogelijk is

mm de Groen

Mensen deden hun best

alles is soepel verlopen

R.J.M. Catto / particulier

Wat mij in positieve zin op viel, is dat ik te horen kreeg dat er per 1 Januari 2023 nog nieuwere systeem cv-ketel uit komen, waarschijnlijk nog zuiniger (nog niet bekent).

Één kant vind ik het positief dat er een Hybride ketel voor 70% minder gas verbruikt, Maar andere kant ik het weel jammer dat je toch niet helemaal 100% van gas af kan stappen, omdat je anders met... Één kant vind ik het positief dat er een Hybride ketel voor 70% minder gas verbruikt, Maar andere kant ik het weel jammer dat je toch niet helemaal 100% van gas af kan stappen, omdat je anders met de stroom mee zit dat hij dan 2½ maal zoveel aan stroom verbruikt wat weer duur maakt. En dan kan je wel zeggen dat de 11 zonnepanelen een voordeel is, maar niet dat de zonnepanelen bij kunnen houden, zodat je stroom toch nog bij moet betalen, i.p.v. terug verdienen er aan met automatisch terug levering van stroom aan de leverancier.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het zou wel het mooiste en de knapste uitvinding zijn als je dan pas echt helemaal van de gas afstappen kan wanneer je een 100% elektrische cv-ketel helemaal zuinig uitgevonden zal worden.