Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

F. Sinnige

Adviseur was zeer vriendelijk en kundig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Installateur creëert per ongeluk kabelbreuk tussen CV en thermostaat. De oplossing vanuit energiewacht is om een "wireless" thermostaat te verstrekken. Dit betekent voor.mij het volgende: 1-... Installateur creëert per ongeluk kabelbreuk tussen CV en thermostaat. De oplossing vanuit energiewacht is om een "wireless" thermostaat te verstrekken. Dit betekent voor.mij het volgende: 1- volgende thermostaat MOET ook wireless (dus duurder) of ik moet zelf de kabelbreuk herstellen. 2- wireless is storingsgevoeliger dan gewoon via kabel, mocht er nu een probleem komen weet ik niet zo snel een oplossing. 3- een extra stroompunt boven ben ik kwijt aan de wireless zender. Ik had liever gehad dat ze de veroorzaakte kabelbreuk hadden opgelost.
Tevens hangt de nieuwe CV ketel nu half ACHTER de wasmachine, waardoor ik het informatiescherm pas zie als de wasmachine weg is. De oude ketel (welke groter was) hing hoger en dat was hier ook gewenst.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteurs leren om meer te vragen aan de klant/ logisch nadenken i.p.v. de 'makkelijkste' optie voor de monteur.(minst werk). Ik had liever gehad dat ze even vroegen waar ik de nieuwe CV ketel had... Monteurs leren om meer te vragen aan de klant/ logisch nadenken i.p.v. de 'makkelijkste' optie voor de monteur.(minst werk). Ik had liever gehad dat ze even vroegen waar ik de nieuwe CV ketel had willen hebben ipv zelf kiezen voor de makkelijkste optie.

Peter Vlam

Aardige monteur.

Ik zou jullie niet aanbevelen. Niets gaat in 1 keer goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat je je spullen op orde hebt. Lever wat afgesproken is, op de manier die afgesproken is en op tijd.

Gormez

Niets

Geen deskundige monteurs in dienst

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vakkundig personeel voor speciale handelingen

Vriendelijkheid, uitleg

voorlichting was prima en het installeren ook

Npj.letsch

Weinig aan toe tevoegen

om de goede service

ga zo door

Stefan groenheide

Snelheid en klantvriendelijk

Fijne snelle service

Geef Arjan uit Capelle een compliment

Kwaliteit en kennis van de monteur

Rob Alsem

Ervaren mensen zowel de offerte begeleider als de uitvoerder

Ze leveren de ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Klus is nog niet afgerond waterafvoer is nog niet geregeld

Vriendelijke mensen en tot aan de intallatie was alles goed en fijn verlopen.

CV ketel werkt niet samen met de thermostaat na de installatie. Na meerdermaals bellen wordt ik tussen de service en installatie afdelingen heen en weer gestuurd en heb ik het uiteindelijk de... CV ketel werkt niet samen met de thermostaat na de installatie. Na meerdermaals bellen wordt ik tussen de service en installatie afdelingen heen en weer gestuurd en heb ik het uiteindelijk de oplossing moeten vinden. Dit is nu nog steeds niet opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik wordt steeds tussen twee afdelingen heen en weer gestuurd, duidelijkere afspraken welke afdeling wat doet.

Ben van der Waard

zeer correcte mensen