Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

hj balraadjsing

Rust en uitstraling

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

nette plaatsing en vriendelijk personeel

nvt

Volwater

De monteur denkt heel erg mee met het plaatsen en heeft de installatie keurig uitgevoerd.

Goed kennis vanaf het eerste moment van contact opnemen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Na het akkoord gaan een kopie van de opdracht mailen

de Bot

snelle service

x

Aardige mensen en ik hoop dat de vakbekwaamheid gaat blijven blijken in de toekomst

Prima service en afspraken nagekomen

Nvt

Vakbekwaamheid van de monteurs en de goede uitleg vooraf bij de offerte.

maakt betrouwbare indruk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kort na mijn akkoord met de adviseur en mijn akkoord online hoorde ik niks meer. Ik had een bevestiging per mail op zijn plek gevonden, met ook info over hoe de betaling in zijn werk gaat.

Snel geïnstalleerd. In 4 uur tijd

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De manier waarop de monteur de nieuwe ketel heeft geinstalleerd

ik was zeer tevreden met de monteur die de nieuwe ketel heeft heinstalleerd

Fariel joemrati

Behulpzaamheid en deskubdigheid

Goede advies, geen onnodige kosten. Monteur super vriendelijk en ook super behulpzaam. Echt een grote compliment

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Na de offerte ben ik een keer gebeld voor de afspraak voor de installatie. Ik had de oproep gemist. Jammer dat jullie daarna niet meer gebeld hebben. Ik heb zelf na 3 weken terug gebeld. Ik had... Na de offerte ben ik een keer gebeld voor de afspraak voor de installatie. Ik had de oproep gemist. Jammer dat jullie daarna niet meer gebeld hebben. Ik heb zelf na 3 weken terug gebeld. Ik had aangevegeven dat ik ploegendienst werk dus niet altijd tijdens kantooruren in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen.

Hilbert Boxem

Niets

ketel ziet er goed uit, maar verkeerd geinstalleerd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

betere communicatie lijnen en snellere feed-back