Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.6/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
8.2/10

Weinig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

De ketel hangt / doet het uitstekend maar de monteur is niet de vrolijkste

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Neem monteurs die uitstralen dat ze blij zijn /en een beetje kunnen lachen

Steven

De monteurs die de installatie hebben geplaatst waren zeer kundig en vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik heb 4 keer moeten bellen om een afspraak te maken voor inspectie van de koof met een camera, daarna is alles prima opgepakt waarvoor dank

Anthony

De monteurs wisten echt waar ze het over hadden en zeiden direct dit gaat niet passen. Ik zei ik heb met iemand gesproken en die zij dat ik dit moest nemen. Zij konden meteen zeggen dat het om Alex... De monteurs wisten echt waar ze het over hadden en zeiden direct dit gaat niet passen. Ik zei ik heb met iemand gesproken en die zij dat ik dit moest nemen. Zij konden meteen zeggen dat het om Alex ging terwijl ik geen naam heb genoemd. Ik was bijna geneigd om naar een ander over te stappen. Nogmaals de 2 monteurs waren super vriendelijk en legde mij het perfect uit waarom het niet ging passen. Echte mannen met vakkennis.

Ik had met ene Alex geproken over de ketel die wij wilde. Ons werd echt aangeraden om de cw5 te nemen. Terwijl ik aangaf dat de cw4 prima voldeed aan onze wensen. Nu kwamen de monteurs en gingen na... Ik had met ene Alex geproken over de ketel die wij wilde. Ons werd echt aangeraden om de cw5 te nemen. Terwijl ik aangaf dat de cw4 prima voldeed aan onze wensen. Nu kwamen de monteurs en gingen na 2 minuten weer weg. Want de cw5 paste niet op de plek waar onze oude cvketel staat. Alex zou ook nog even een nieuwe offerte sturen waar ik nu nog op wacht. Maar morgen komen ze wel de juiste plaatsen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorgen dat Alex ook naar de klant luistert. Ik hoop dat het morgen geplaatst gaat worden naar behoren. En de offerte… ik zal wel weer bellen.

De haast van de installatie monteur

Op de kachel valt niets aan te merken. Maar de afstelling van de kachel klopt waarschijnlijk lijk niet. Nu na een jaar blijkt dat deze "zuinige ketel" 280 kuub gas meer heeft gebruikt dan mijn 14... Op de kachel valt niets aan te merken. Maar de afstelling van de kachel klopt waarschijnlijk lijk niet. Nu na een jaar blijkt dat deze "zuinige ketel" 280 kuub gas meer heeft gebruikt dan mijn 14 jaar oude en vervangen ketel. Nu maar wachten tot 1e onderhouds beurt ?. Een inventarisatie na een plaatsing zou veel kunnen bijdrage aan een positieve uitslag.

Zie voorgaande

Niks

Zeer onprofessioneel bedrijf, laten je alleen maar wachten ook als je iets nieuws van ze wilt afnemen, maar naderhand toch kosten factureren.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als je niet kan leveren, ook geen nieuwe klanten aannemen. Klantenservice opleiden om geen “strafbare feiten” te adviseren. Ik mag niet aan mijn rookgasafvoer sleutelen, waarom raden jullie dat dan... Als je niet kan leveren, ook geen nieuwe klanten aannemen. Klantenservice opleiden om geen “strafbare feiten” te adviseren. Ik mag niet aan mijn rookgasafvoer sleutelen, waarom raden jullie dat dan aan? Daarbij lost de monteur je probleem ook niet op en indien je een nieuwe CV wilt, leveren jullie niet. Na ontevredenheid abonnement opgezegd, en hoewel
Het vast in de kleine lettertjes staat dat ik moet betalen, konden jullie bij der mate slechte service en onder presteren wel een andere oplossing kunnen bedenken toch?

Werkwijze monteurs

nee

Monteur was heel vriendelijk en behulpzaam!!

Snel geregeld en goede servers.

T.vanden Berg

Zeer bekwame monteurs die ketel monteerden

Prima ketel en zeer goede monteurs

?

J. Herman

Monteur met veel ervaring.

Ervaren monteur!

Ga zo door.

Ad P.Koekenbier

Helaas niets!

Gebrekkig vakmanschap,de financiële gevolgen daarvan afwentelen naar klant.
Verdachte handelingen bij montage c.q. oplevering

Onheil stichten staken