Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Installateur(s) gingen direct aan de slag, werkten constant door. Zouden best een 2e kopje koffie mogen drinken, kortom, doorwerkers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

goede afspraken, goede communicatie, net werk geleverd

blijf deze werkwijze doorvoeren

Keurig gewerkt

Vakkundige monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vlonder erg duur voor een plankhout, tja beun de haas doet het voordeliger en netter aannemer??? Twijfel

schouten

Gedrevenheid en vakkennis.

Het installeren verliep heel goed. Een Remeha cv-ketel.

Ga zo door.

L.C.W. Opstal

Hoe gek het ook moge klinken in dit geval dan is dat toch de voortvarendheid en oplossingsgerichte aanpak van de monteurs. Er kan altijd iets misgaan en dat is ook geen probleem. Los wel de daaruit... Hoe gek het ook moge klinken in dit geval dan is dat toch de voortvarendheid en oplossingsgerichte aanpak van de monteurs. Er kan altijd iets misgaan en dat is ook geen probleem. Los wel de daaruit voortvloeiende consequenties netjes op.

Ik zal ‘Energiewacht West niet aanbevelen bij familie, vrienden of collega’s om de volgende reden:
Energiewacht West heeft het gedurende 6 weken na de installatie volledig laten afweten voor wat betreft de financiële afhandeling van een schade ontstaan als gevolg van de installatie van een CV-ketel. Er kan altijd iets gebeuren tijdens werkzaamheden waarbij schade kan ontstaan, in mijn geval waterschade in de meterkast waardoor de groepenkast vervangen moest worden, maar zorg dan wel voor een klantvriendelijke afhandeling. In dit geval was daar geen sprake van. Eerst moest de aansprakelijkheid worden vastgesteld door een teamleider en dat kon 2 tot 6 weken duren. Hangende dit “onderzoek” werd er geen schadebedrag (€ 1571,79) uitgekeerd. Ook werd geen inhoudelijk contact met mij opgenomen en op locatie, mijn woning, werd geen onderzoek gedaan. Al die tijd heb ik het, voor de installatie noodzakelijke verwijderde knieschot, niet kunnen terugplaatsen en een gedeeltelijk weggebroken plank niet kunnen vervangen. Initiatief vanuit Energiewacht West bleef volledig uit. Als ik via een email of telefoon informeerde naar de stand van zaken werd ik van het bekende kastje naar de muur verwezen dan wel aan het lijntje gehouden.
Na 6 weken heb ik een rechtsbijstandsverzekeraar ingeschakeld waarna Energiewacht West zijn aansprakelijkheid erkende en overging tot het crediteren van eerdergenoemde schadebedrag.
Inmiddels zijn we, vanaf installatie CV gerekend, 10 weken verder en heeft Energiewacht West nog steeds geen contact met mij als klant opgenomen laat staan dat er een excuus is aangeboden voor deze zeer klantonvriendelijke behandeling die behoorlijk wat stress en ergernis heeft opgeleverd. Ik concludeer hieruit dat klanten voor Energiewacht West kennelijk niet tellen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg voor een goede (onafhankelijke) schadeafhandelingsprocedure. Inclusief een voortgangscontrole daarvan. Niet te vergeten een mogelijkheid van hoor en wederhoor. Er is notabene nooit inhoudelijk... Zorg voor een goede (onafhankelijke) schadeafhandelingsprocedure. Inclusief een voortgangscontrole daarvan. Niet te vergeten een mogelijkheid van hoor en wederhoor. Er is notabene nooit inhoudelijk contact met mij opgenomen. Hoe moeilijk kan dit allemaal zijn. Het is te gek voor woorden dat je als klant afhankelijk bent van een teamleider.

Afspraken werden nagekomen

mond op mond reclame was doorslaggevend

vooral o doorgaan

de Bruin

Netjes en snel gewerkt

Netjes geïnstalleerd, goede huurprijs

Nvt

Keurig geholpen en netjes geinstaleerd

Kundige vakmensen

Aardige en kundige werknemers