Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Problemen werden door de monteur adequaat ter plaatsen opgelost

Snelle service

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

snelle en nette service

JDDM Piket

Na de cv installatie kreeg ik toch waterschade door n fout geplaatste kraan maar het personeel kwam direct na een belletje terug en fixte de klus

Goed en net personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ik had waterschade na de cv installatie ik heb ene Marleen Sutter een mail gestuurd met de toegebrachte schade maar heb niets mogen vernemen dat vind ik teleurstellend. Belangstelling van een... Ik had waterschade na de cv installatie ik heb ene Marleen Sutter een mail gestuurd met de toegebrachte schade maar heb niets mogen vernemen dat vind ik teleurstellend. Belangstelling van een bedrijf moet niet alleen vooraf betreft aanschaf van een contract of cv ketel zijn maar ook met problemen moet een bedrijf hiervoor open staan. ik betaal daar immers voor! Dus terugkoppeling en communicatie kan een stuk beter

Goede en vriendelijke monteurs!

Het betrof de plaatsing van een MV box. Begreep van de monteur dat deze dienstverlening stopt en dat wij zijn laatste klant waren (Alle monteurs ontslagen) Geeft weinig vertrouwen en had enige... Het betrof de plaatsing van een MV box. Begreep van de monteur dat deze dienstverlening stopt en dat wij zijn laatste klant waren (Alle monteurs ontslagen) Geeft weinig vertrouwen en had enige transparantie op dit gebied wel gewaardeerd. Had dan waarschijnlijk ook niet voor Energiewacht gekozen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wees transparant naar nieuwe klanten. Ik voel me een tikje belazerd als ik eerlijk ben door de hele gang van zaken.

Accuratesse

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Monteurs waren op tijd en werkte netjes.

Ik vind het vreemd dat de adviseurs 2 verschillende ketels aanbied bij 2 dezelfde woningen op de zelfde verdieping.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het zou handig zijn als adviseurs op 1 lijn zouden zitten qua aanbeveling van een ketel

A. De Groen

Er werd netjes gewerkt.

Monteurs waren prima op tijd, werkten netjes en snel.

Geen.

Waterman Marina

Alles wat ik niet verwacht had!

Klein snel een verademing na een oude ketel!

Geen alleen complimenten!

Goed advies, snelle levering en installatie door vakkundige mensen

Henk van Elen

Vriendelijk personeel